Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comVoor 1 liter saus 50 gr sjalotten 600 gr boter 1 dl dragonazijn (of witte wijn azijn) 3 takjes dragon 1 dl witte wijn 10 witte peperkorrels 150 gr[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen van mijn favoriete groentesoorten! De maiskolf. Heerlijk, 20 minuten koken nadat je de draden verwijderd hebt. Mooie gele korrels, lekker knapperig. Lekker[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 4 grote kruimige aardappelen (schoongeboend) 2 el olijfolie 4 steaks du boeuf (2 schalen a 2 stuks) 4 tomaten 1 blik maiskorrels ((300 g),[...]
Bron: ah.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWalnotensaus Ingredienten 175 gram gedopte walnoten 4 teentjes knoflook, gehakt 350 ml kippenbouillon 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, fijngehakt 1 laurierblad[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBBQ, alleen de geur al doet een mens watertanden ! Gisteren was het (eindelijk) voor de eerste keer dit jaar BBQ tijd bij ons. Ik wilde echter wel eens wat[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIk had geen broodbeleg meer en vond dit recept op de Vegan Challenge site: Walnoten-champignonpaté . Nu had ik geen walnoten, witte bonen en dragon in huis,[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOnlangs weer eens in Ouddorp bij restaurant Twins gegeten. Voor de tweede keer heb ik daar hun heerlijke 'kruiden' boter gegeten, beurre Café de Paris. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 15 rivierkreeftjes, 2 tomaten, 1 ui, 1 preiwit, 2 stengels bleekselderij, 2 wortelen, 80 g tomatenpuree, 2 L court-bouillon, 2 L visfumet, 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 15 rivierkreeftjes 2 tomaten 1 ui 1 preiwit 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 70 g tomatenpuree 20 dl court-bouillon 20 dl visfumet 4 cl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen A) 4 gefileerde lichtgerookte haringen of spekbokkingen - 1,5 dl sinaasappelsap - 6 el citroensap - 2 el pikante tomatenketchup - 2 el[...]
Bron: smulweb.nl