worteltaart jamie oliver | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah | smulweb appeltaart | italiaanse groentesoep
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met cognac

Gevonden 19 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Fruitbuideltjes

Ingrediënten Porties : 6 6 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 180 g 45 g ongezouten boter, gesmolten 1 el poedersuiker, gezeefd Vulling 150 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Pudding met karamel en peer

Ingrediënten Porties : 8 1 eetlepel boter 100 gr basterdsuiker 8-10 halve peren uit een potje of blikje 1 klein wit brood, bij voorkeur een paar dagen[...]

Bron: allrecipes.nl

Pistache-gemberbiscotti

Ingrediënten: - 80 g boter, op kamertemperatuur - 110 g fijne kristalsuiker - 2 eieren -1 el cognac - geraspte schil van 1½ sinaasappel - 150 g bloem,[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Pistache-gemberbiscotti van Ottolenghi

Deze biscotti zijn niet de traditionele tandenbrekers, maar een zachtere variant van de Italiaanse koekjes. De naam zegt het al, het zijn koekjes die twee[...]

Bron: inkellskitchen.blogspot.com
Zweedse gl

voor 12 personen 1 flesje volle rode wijn 2 dl. cognac, sinaasappellikeur of jenever optioneel: 1/2 flesje portwijn 2 kaneelstokjes 4 kruidnagels schil van[...]

Bron: smulweb.nl
Fazantenfilet met zachte roze pepersaus en[...]

Wanneer het wildseizoen van start is geschoten, dan begint het bij mij te kriebelen om recepten uit te proberen tegen de eindejaarsfeesten. Ik weet het. Ik ben[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Kangoeroefilet met gember en steranijs

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat zullen we geweten hebben. Amai, wat een weer vandaag! Ik kon echter voor de 1e keer na 4 1/2 maanden afwezigheid[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Pumpkin pie

Aaah, de tijd van pompoenen uithollen, kastanjes rapen, druilende regen en kleurentapijten staat alweer voor de deur. Inderdaad, ik heb het over niets minder[...]

Bron: bakedlouies.blogspot.com
Valentijnsmenu

Het begint stilaan een traditie te worden: het Hap & Tap Valentijnsmenu! Elk jaar heeft het enorm veel bekijks en dat doet me veel plezier. Niets zo[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Crème Brûlée

Crème Brûlée wil vertaald zoveel zeggen als ‘gebrande Room’, waarbij het Romige dan een Custard-Vla is. Crème Brûlée is heel makkelijk te maken.[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Omelette Sibérienne, Baked Alaska, Omelette[...]

Met de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Veel borrelhapjes, cocktails en drankjes

Een witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Omelette Sibérienne, Baked Alaska, Omelette[...]

Met de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Kerstmenu 2016

Deze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Eendenterrine met salsa

Ingrediënten Porties : 8 300 g eendenborst zonder bot, niet ontveld 1 el olijfolie, extra vergine 400 g prei, in dunne ringen gesneden 2 teentjes[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy