Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 144 recepten
Wilde rijst klinkt gevaarlijk. Alsof je als een jager het bos in moet om het te zoeken onder loof en struikgewas. Van de platgetreden paden af het onbekende[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g mager varkensgehakt 50 g waterkastanjes uit blik, uitgelekt en fijngesneden (toko) 3 lente-uitjes, fijngesneden 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEerste kerstdag, zondag 25 december '11. Op bezoek bij de familie van. En we mogen elk iets klaarmaken. Carte blanche, want er is niet echt goed iets[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten: - 1 el sesamzaadjes - 200 g gekookte hamreepjes - verse koriander - verse gemberwortel, ca 3 cm, geraspt - 2 avocado's, geschild en in plakjes -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 50 gram verse gember Kruiden voor de gember in het zuur: 1 el suiker, 1/3 tl zout, en 4 el rijstazijn. 6 dl sushirijst, 7 dl water, 4 stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetl. sojasaus 2 theel. rijstazijn 2 theel. vers citroensap 1 theel. Oosterse sesamolie 3 eetl. plantaardige olie 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet 1½ el sojasaus 6 lente-uitjes ¼ komkommer, circa 150 g 6 zoete, rode pruimen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 volkoren pitabroodjes 2 el olijfolie, extra vergine 400 g lamsbout of lamsfilet, zonder vet en in dunne plakjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 plakken tonijnfilet van 100 gr per stuk het sap van 1 citroen 30 groene asperges 3 cl balsamico 20 gr gekonfijte gember,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g heel verse zalmfilet (staartstuk) Marinade 1 el grof zeezout 2 tl basterdsuiker 1 tl gemengde zwarte, groene en rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote, rijpe mango 200 g jonge spinazieblaadjes, waterkers en rucola of frisee circa 12 verse basilicumblaadjes, gescheurd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el plantaardige olie 1 el gemalen verse gember 600 gr kipfilet in stukjes 2 el rijstazijn 2 el teriyakisaus 1 el honing 450 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g mager varkensgehakt 75 g vers volkorenbroodkruim (van 4 sneetjes volkorenbrood zonder korst) 2 kleine, groene handappels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr kalkoengehakt 1 eetlepel lichte Chinese ketjap 1 theelepel knoflook, fijngesneden 2 theelepels gember, fijngesneden 200[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 2 personen 150 gr. komijnekaas, in blokjes * 150 gr. extra belegen kaas, in blokjes * 2 eetlepels rozijnen, gewassen en geweekt * 1 sjalotje, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlHet is al weer een paar dagen prachtig weer, we gaan verlangen naar ander eten, niet meer de winterse gerechten maar de lente op je bord. De eerste[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor marinade 125 ml droge rode wijn 1 e bruine suiker 1 t mosterd poeder 1 t gemalen gember 1 t rozemarijn en tijm, vermengd 1 laurierblad gescheurd 1[...]
Bron: smulweb.nl