Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
En dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen paar weken geleden kondigde ik het Foodblog-event december aan, met als thema Cranberries . Daarin de oproep aan alle Nederlandse foodbloggers om deze[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com1/2 kg buikspek aan een stuk. (zonder zwoerd) Je kan ook zuurkoolspek gebruiken doch dat is wel al behoorlijk zoutig van smaak. 2 sjalootjes 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlEn dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWie heeft hem niet gelezen? Sikyeong...... Chinese boek der Liederen :) Hierin wordt voor het eerst gesproken over ji, de term waarmee kimchi werd aangeduid[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 1 cm verse gemberwortel 2 el olie 200 g zuurkoolspek 2 tomaten 1 kippenbouillontablet 2 el tomatenpuree 1 tl suiker 1 tl gemalen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakjes gekookte wijnzuurkool (met spek, a 250 g) 1 duopak voorgekookte krieltjes (700 g) 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: ah.nlAfgelopen september vond de eerste editie van Vol van smaak plaats. Die was op een zonnige zondag in het Julianapark en was een succes. Dat vond ik en dat vond[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comEen tijdje terug hebben Dennis en ik op Vol van Smaak een workshop zuurkool maken gevolgd. Hierin leerden we hoe makkelijk het eigenlijk is om zelf zuurkool te[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comOp 21 december vond de tweede editie van Vol van smaak plaats. Op dit culinaire evenement volgenden Dennis en ik een workshop zuurkool maken. Superleuk om te[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIk ben op dit moment helemaal van het fermenteren, we vinden het lekker, het is heel erg gezond. Er staan dus potten in allerlei maten met diverse groentes te[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk heb de vegan cannelloni van zuurkool en rul gehackt met ananas en kerrie-bechamelsaus volgens het recept van de Vegetarische slager gemaakt. Absoluut[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlEn dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWe kozen deze keer voor een sapvastenpakketvan LunaeTerra (KLIK) . Ik ga niet zo snel voor kant en klaar. Maar dit is echt een prima keuze! Je hoort een dag of[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl