recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder kruidnagel

Gevonden 64 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Thaise Mosselen in Kokosmelk

voor 4 personen 1 el plantaardige olie, 1 el Thaise groene currypasta, 3 tenen knoflook(geperst), 1 el verse gember(geraspt), 1/2 tl kurkuma(gemalen), 600 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Voorjaar`s Menu Voor De Goden

voor 6 personen GEMARINEERD KIPFILET VOOR DE GODEN Met de voorjaar kriebels in jouw beuk en een gewillige grill, tover jij deze satés tot goddelijke[...]

Bron: smulweb.nl

Kruidenmengsels voor de barbecue

De bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]

Bron: smulweb.nl
Gerstsalade met Amandelen en Abrikozen

Ingrediënten Porties : 11 300 gr parelgort 1 liter water 1 eetlepel koolzaadolie 1 rode ui, in dunne ringen 84 gr gedroogde abrikozen, in plakjes 50 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Heerlijk pittig-zoete Indonesisch gemarineerde[...]

voor 4 personen 1 ½ kilo kippenvleugels 4 teentjes knoflook (fijn) 3 el honing 1 el limoensap 2 cm verse gember (geraspt) 6 el olie 2 t kurkuma 1 t[...]

Bron: smulweb.nl
Pittige tajine met abrikozen en kip

Ingrediënten: - 1 el olijfolie - 750 g kipfilet, in stukjes gesneden - 2 teentjes knoflook, uitgeperst - 1 grote ui, gesnipperd - ¼ tl kaneel - ½ tl[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Couscous met kip, gekarameliseerde ui en[...]

Voor de bouillon: - ½ liter kippenbouillon - 1 bilologische kip of 4 kippendijen - 1 ui, gesnipperd - 100 g kikkererwten uit blik, afgespoeld - 3 el[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Bombay butter chicken

Een heerlijk subtiele smaak. Wel een aantal uren laten marineren! 2 tl djinten, 2 tl ketoembar, 2 el kerrie, 2 dl yoghurt, 800 gram kippendijtjes (zonder[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kiptajine met abrikozen en blanke rozijnen

hele kip in stukken of 4 kippenbouten; 15 gedroogde abrikozen; 100 gram grote blanke rozijnen; 1 grote of 2 kleine uien; 2 eetlepels honing; 1/2 bosje platte[...]

Bron: smulweb.nl
Wraps met kip

voor 4 personen 4 tortilla`s (grote, of 8 kleine) 800 g kipfilet 1 bosje radijzen 1 komkommer 3 lente-uien 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 chilipeper[...]

Bron: smulweb.nl
Kruidenmengsels voor de barbecue

De bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]

Bron: smulweb.nl
Wraps met kip

voor 4 personen 4 tortilla`s (grote, of 8 kleine) 800 g kipfilet 1 bosje radijzen 1 komkommer 3 lente-uien 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 chilipeper[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvleestajine met pruimen en abrikozen

Dit heb je nodig: 500 gram zacht rundvlees (of lamsvlees); 1 ui; 2 tenen knoflook; 1 eetlepel olijfolie; 1 koffielepel zwarte peper; 1 koffielepel zout; 1[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvleestajine met pruimen en abrikozen

Dit heb je nodig: 500 gram zacht rundvlees (of lamsvlees); 1 ui; 2 tenen knoflook; 1 eetlepel olijfolie; 1 koffielepel zwarte peper; 1 koffielepel zout; 1[...]

Bron: smulweb.nl
Krokante aardappelkip

Over het algemeen heb ik geen probleem met het kiezen van een gerecht voor het avondeten. Alleen, sinds ik geabonneerd ben op Foodies, heb ik een enorme keuze.[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Katenspek, entrecôte, peterseliewortelzalf,[...]

Wanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy