Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kropsla 4 sjalotten 25 g boter 2 zakjes doperwten (koelvers, a 200 g) 1 theelepel suiker 1 laurierblad 2 takjes tijm 4 eetlepels droge[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen Voor 14 sterappeltjes, 2 el bruine suiker, 1 tl kaneel, 1/2 tl kruidnagel, 1 pot rode kool van Hak, enkele vlokjes boter, 14 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1? kg gehakt (schaap of rund), 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 2 bananen, 2 moesappels, 2 eetlepels boter, 1 snee witbrood, 1 kopje melk, 3[...]
Bron: smulweb.nlEen mooie oranjish salade die best op onze Koningsdag geserveerd mag worden. De origine van onze kipkerriesalade van de supermarkt is de Indiaas geïnspireerde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeer eens het boek Plenty gepakt van Yotam Ottolenghi. Ik hoop er nog steeds achter te komen waarom men zo lyrisch over deze kok is. De hipste kok en zijn[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlZoals de meeste van ons heb ik er al weken rekening mee gehouden en overal gekeken om inspiratie op te doen. Omdat wij niet met veel mensen zijn, kies ik voor[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOp de eerste dag van Dagen Zonder Vlees mag Ottolenghi de aftrap geven. Tenslotte heeft hij toch 2 prachtige vegetarische kookboeken gemaakt, Plenty en Plenty[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIngrediënten 2 bakken verse mosselen (a 2 kg) 2 uien 1 winterpeen 4 stengels bleekselderij 6 takjes peterselie 2 laurierblaadjes 5 dl droge witte wijn[...]
Bron: ah.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comL'Auberge de la Loube, Chez Maurice Ik heb een onuitwisbare herinnering aan de confiture d'oignons van Maurice , de chef en patron van L'Auberge de la Loube in[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlStoofperen met Effect Dit zijn toch feestelijke peertjes... Een lust om te zien en ze smaken heerlijk. Dat kan ik je wel vertellen. Ingrediënten 1 citroen 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 2 eetlepels plantaardige olie 1 lamsschouder van goede kwaliteit 2 takjes rozemarijn, fijngehakt een snufje suiker, zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nl600 gram lamslappen 70 gram bacon (plakjes) 2 grote uien 6 gewelde abrikozen 1 citroen 120 ml witte-wijnazijn 3 1/2 dl rode wijn 2 eetlepels (bruine) suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 200 gr spekreepjes 12 kleine paarse artisjokken 1 wortel 1 citroen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui ingestoken met 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen *200 - 250 gram foie gas (rauwe eendenlever dus niet uit blik!) in plakken van ong. 60 gram *1 1/2 grote golden deliciousappel (of 2 kleine)[...]
Bron: smulweb.nl