Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 48 recepten
Ingrediënten Porties : 10 2 plakjes gerookte spek 500 gr kielbasa (worst), in stukjes van 1 cm 500 gr varkensstoofvlees, in blokjes 4 eetlepels bloem 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 12 konijnenschenkels 2 grote uien in dunne plakken gesneden 1 kg. gesneden tomaten 30 gr. verse champignons in vieren 100 gr. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 10 gram gedroogde porcini - 200 gram pruimen zonder pit - 225 gram mager varkenslappen - 225 gram wild zonder bot - 225 gram rundvleespoelet -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600gram wildpoulet van meerdere soorten wild. 500gram bospaddestoelen of champions. 1/4 liter rode wijn bv. een cabernet sauvignon. 1/4 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 (biologische) kalkoen (+/- 5 kg), 1 bosje tijm, 1 bosje salie, 2 rode uien in vieren, olijfolie, zout en peper, 6 preien, 2 el gedroogd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr zuurkool 1/2 witte kool 1 winterpeen 500 gr varkensvlees (eventueel extra: diverse vleessoorten en rookworst) 200 gr zuurkoolspek 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr zuurkool 1/2 witte kool 1 winterpeen 500 gr varkensvlees (eventueel extra: diverse vleessoorten en rookworst) 200 gr zuurkoolspek 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen 600g schoftkarbonade (*) 300g kielbasa of rookworst 250g verse worst 1 kleine wittte kool 500g wijnzuurkool 50g gedroogd eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 6-7 gedroogde wilde paddenstoelen 8 bieten 4 liter water 2 uien, gehalveerd 10 pimentbessen 4 laurierblaadjes zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 1 kg. hazenvlees (voorbouten), 1/2 ltr. (wild)bouillon, 500 gr. gerookte spekblokjes, 1/2 gesn. ui, 100 gr. zilveruitjes, 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlVorige week vertelde ik al over het halve lam dat we gekocht hadden bij de biologische boerderij. Nu hadden we tweede kerstdag geen zin om uitgebreid te gaan[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlHet duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlAfgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 600 g doorregen runderlappen 7 sjalotjes 50 g boter of margarine 2 tenen knoflook zout en peper 2 eetlepels bloem 1 dl rode wijn 1 takje[...]
Bron: ah.nl