Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 400 gram spätzle of andere pasta - 200 gram geraspte Gruyère kaas - 500 gram uien - 2 eetlepels olie - zout, peper - nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. aardappelen 2 dl. melk 50 gr. boter of margarine 1 ui 150 gr. geraspte Gruyère kaas 3 eieren peper, zout nootmuskaat 3 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 kg aardappelen - 2 teentjes knoflook voor de schaal - zout, peper - nootmuskaat - 150 gr geraspte gruyère - 2 dl room - 2 eieren - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 teen knoflook 4 dl droge witte wijn 1/2 eetlepel citroensap 3 zakjes geraspte Gruyère (a 100 g) 3 zakjes geraspte emmentaler (a 100[...]
Bron: smulweb.nlVoor de kaas vulling: 200 g ongezouten boter 220 g bloem 1 l melk 1 tl nootmuskaat 20 g geweekte gelatineblaadjes, uitgeknepen 120 g gemalen Gruyère[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el boter 4 sneetjes brood 4 plakken gruyère AOC 1 mespunt paprikapoeder Eimengsel: 1 ei 1 dl melk 1/2 tl zout 1 mespunt nootmuskaat 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote bloemkool,in roosjes, 50 gr boter, 1 eetl bloem, 150 ml melk, 100 ml slagroom, 4 eetl mierikswortel,mag uit een potje, versgeraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram spätzle of andere pasta - 200 gram geraspte Gruyère kaas - 500 gram uien - 2 eetlepels olie - zout, peper - nootmuskaat[...]
Bron: smulweb.nlVoor 500-600 ml basis Bechamelsaus: 50 gr boter 50 gr bloem 500 ml melk (liefst verse, volle melk) zout nootmuskaat 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen (Reken 250gr kaas per persoon, ingredienten zijn makkelijk aan te passen aan het aantal personen) 500gr Gruyère kaas 500gr Vacheron[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 teentje knoflook 250 gr. geraspte gruyère 250 gr. geraspte emmentaler 1 tl. aardappelmeel 1 ½ dl. Kirsch 2 dl. Droge witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr rundergehakt 2 uien 5 tenen knoflook 1 glas rode wijn peper zout 3 takjes munt (1 lepel gedr munt) piment (1 lepel of 5 bolletjes) 2[...]
Bron: smulweb.nl