Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 165 recepten
Ingrediënten 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 1 kg rode aardappels (zak a 1.5 kg) 100 g rozijnen (zak a 500 g) 1 vegetarische rookworst (200 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 16 Voor de vulling 1 pakje (7 gram) gelatine 3 aardappels, geschild 25 ml olijfolie 1 ui, gesnipperd 675 gram rundergehakt 1 pak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen Voor de puree: * 750 gram aardappelen * beker warme melk * uitgeperst teentje knoflook * scheutje vloeibare boter * 1 ei * handje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ajuin, gesneden 1 tl olijfolie 0.5 tl kaneel 1 tl komijn 300 g champignons 400 g tomatenstukjes in blik 410 g kikkererwten in blik,[...]
Bron: smulweb.nl500 g bladerdeeg, 600 g champignons, 50 g boter, 200 g gorgonzola, 1 dl slagroom, 1 eigeel, 1 dl cognac, 50 g geraspte walnoten, 50 g rozijnen, zout en peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kalkoenschnitzels, verse peterselie (bosje), rozijnen, pijnboompitten (zakje AH), 1 dessertlepel mosterd, parmezaanse kaas, parmaham,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. runderstaarstuk 2 dl. wijnazijn 4 dl. water 1 grote ui 1/2 winterwortel 3 takjes peterselie 3 takjes selderij 2 laurierblaadjes 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr rozijnen 100 gr couscous 2 eetlepels olijfolie stukje gemberwortel, heel fijngesneden 2 uien, in ringen 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 8 gevulde pepers 8 poblano pepers Vulling 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 750 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 1 grote rode ui, grofgehakt 4 teentjes knoflook, in schijfjes gesneden 1 el verse gember 500 g pompoen, geschild,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 6 grote blaadjes witte kool 2 theelepels olijfolie 1 kleine ui, fijngehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 3 el extra vergine olijfolie 4 takjes verse rozemarijn 1 grote gele paprika, zaad verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 butternut, circa 750 g, geschild 1 rode paprika, gehalveerd en zaad verwijderd 1 gele paprika, gehalveerd en zaad verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 g zilvervliesrijst 24 grote wijnbladeren in pekel, circa 125 g in totaal als ze zijn uitgelekt 3 el olijfolie, extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 24 kleine tomaten (ca. 6 cm doorsnee) 3 eetlepels + 3 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngehakt 1 ¼ kopje[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 2 personen 150 gr. komijnekaas, in blokjes * 150 gr. extra belegen kaas, in blokjes * 2 eetlepels rozijnen, gewassen en geweekt * 1 sjalotje, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlAltijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen - 2 grote rijpe vleestomaten - 2 paprika`s (ik vind rood lekkerst maar voor de kleurvariatie is groen of geel "leuker") - ca. 3 ons mager[...]
Bron: smulweb.nl