Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 plakjes doorregen spek, zeer fijngesneden 2 el olijfolie 1 geperst teentje knoflook 2 sjalotjes, versnipperd 1 kg gehakt van[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 uien, fijngesneden 1 rode paprika, zonder zaden en fijngesneden 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 gele paprika, zaadjes en zaadlijsten verwijderd en in stukjes gesneden 1 blikje of pot (ca 400 g) bruine bonen of kidneybonen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr rundergehakt 30 gr gehakte verse peterselie 1 eetlepel worcestersaus 1 kleine ui, fijngehakt zout en peper naar smaak 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 7 dl tomatensap ¼ groene paprika, zonder de zaadjes, kleingesneden 1 bosuitje, alleen de onderste 12 cm, fijngesneden 1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 stoofschotel 1 eetlepel plantaardige olie 1 (3 pond) runderstoofvlees, ontdaan van vet en in blokjes van 1 cm gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 100 ml mayonaise 10 g ui of sjalot 10 g augurk 5 g peterselie 5 g kappertjes worcestersaus zout peper Bereidingswijze 1. Doe de mayonaise in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kilo Mosselen 1 Ui (koken mosselen) 1 Laurierblad wat takjes Peterselie wat takjes Selderij 150 gram Pekelspek in blokjes 5 fijngehakte Uien[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlDaag:) Een paar dagen geleden mocht ik samen met een stel andere foodbloggers een kijkje nemen in de fabriek van Van Dobben. Ik vond het ubercool om eens[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben weer voor de bijl gegaan en heb een nieuw kookboek gekocht: Simple Pleasures van Annabel Langbein. Behalve dat er erg lekkere gerechten in staan met[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl