Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 175 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 resterend kalkoenkarkas 2,8 liter water 175 gr selderie, fijngesneden en apart te verwerken 5 wortels, apart te verwerken 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 vellen verse lasagne, circa 100 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 250 g wilde spinazie, schoongemaakt 125[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse vellen lasagne verde, circa 175 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 500 g fijngehakte spinazie uit de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine 1 reepje citroenschil 1 klein takje verse tijm 1 klein takje verse rozemarijn 675 g kleine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 350 g mager lamsvlees zonder botten, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 uien, fijngesneden 1 rode paprika, zonder zaden en fijngesneden 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 150 gr chorizo, in kleine stukjes 2 eetl. plantaardige olie 3½ eetl. bloem 2 stengels bleekselderij, in kleine stukjes (bewaar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1,5 kg rundvlees (stooflap), in blokjes 2 theelepels zout 1 theelepel gemalen zwarte peper 4 eetlepels bloem 400g sjalotten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 ui 50 g boter of margarine 1 pot gevogeltefond (a 380 ml) 1 stukje foelie 1 theelepel citroensap zout (versgemalen) zwarte peper 250 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 800 gram aardappelen (bloemig) 1 eigeel 100 gram bloem 1 el verse majoraan, gesneden nootmuskaat zout witte peper 700 gram grove braadworst 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 jonge haantjes of braadkuikens 2 ons magere spekjes 1 pond tomaten 1 Spaans pepertje 2 flinke uien 1 bakje champignons 1 zakje verse kruiden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 Voor de geroosterde noten 220 gr gemengde noten 220 gr volkoren paneermeel (of broodkruim van volkorenbrood) 1 middelgrote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlDit heerlijke maar ook snelle winter gerecht is geïnspireerd op de met wijn gevulde stoofpotten van Frankrijk. Kipschotel 1 eetlepel olijfolie 700 gram[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de garnalenmelk: 1,2 kg ongepelde garnalen 5 dl volle melk 4 selderblaadjes 10 peperbolletjes 2 blaadjes laurier 2 takjes tijm Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 g kruimige aardappelen, schoongeboend 1 grote prei, circa 225 g, in ringen gesneden 2 el halfvolle melk 2 tl grove mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Soesjesdeeg 50 g boter 75 g bloem 2 eieren, losgeklopt 50 g gruyére, fijngeraspt ¼ tl cayennepeper Geroosterde[...]
Bron: allrecipes.nl