Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, gesneden 3 teentjes knoflook, gekneusd 1 1/2 kilo gesneden tomaten uit pak of blik 100 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIk vertelde het eerder al. Ik ben een maniakale verzamelaar van recepten. Met Kerst kreeg ik dan ook van mijn collegaatje de culinaire scheurkalender 2013. 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk hou van de lente Ik hou van de zon Ik open de deuren en donder van het balkon -Loesje Het is lente! Volgens de Keltische kalender is het begin van de lente,[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIedereen mag schelpdieren voor eigen gebruik rapen, als het maar in de toegankelijke gebieden gebeurt. Rondom de Oosterschelde staan borden die de categorie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVenusschelpen of venusmosselen (Italiaans: vongole) en kokkels zijn niet hetzelfde maar verschillen in smaak weinig van elkaar. Mensen die "spaghetti con le[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZo rijk als de Rockefeller's, deze met kruidenboter en broodkruim gegratineerde oesters. Het mooie van dit gerecht is dat de smaak van de oesters overeind[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWeet je dat minder calorieën opnemen echt wel een voordeel heeft voor je gezondheid? Ik las dit artikel en wil jullie er graag nog eens over informeren, doen!![...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 350 ml droge witte wijn 2 afgestreken theelepels paprikapoeder 1 afgestreken eetlepel (15 g) zout 1/2 afgestreken theelepel vers[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]
Bron: smulweb.nl