Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 12 200 gr sint-jakobsschelpen 250 gr zalm 250 gr zeebrasem filets 250 gr ossenhaas 250 gr varkenshaas 250 gr kalfshaas 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 200 gr biefstuk 200 gr ossenhaas 200 gr kleine kipfilets 200 gr eend 400 gr kalfshaas een paar blaadjes peterselie ter decoratie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 18 klein vastkokende aardappeltjes zout, peper 30 gram (zachte) boter 3 eetlepels gehakte peterselie Hulpmiddelen Pan klein mesje mixer grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Benodigdheden:Voor 4 porties: 1 rol Vers Bladerdeeg 270 g 500 g ossehaas (runder biefstuk) 2 eetlepels olie 250 g champignons, fijn gehakt 3[...]
Bron: smulweb.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlReebiefstukjes met Gembersaus Ingredienten: 4 reebiefstukjes 400 ml. wildfond 200 ml. rode wijn 1 takje tijm 2 eetl. geraspte gember Bereiden: Wildfond, rode[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlTrancetti di manzo con ripieno saporito Ingrediënten voor 6 pers.: 18 dunne plakjes rauwe ossenhaas ca. 360 gr (of rosbief of carpaccio) 18 uitgestoken rondjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlReebiefstukjes met Gembersaus Ingredienten: 4 reebiefstukjes 400 ml. wildfond 200 ml. rode wijn 1 takje tijm 2 eetl. geraspte gember Bereiden: Wildfond, rode[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 2 ons ossenhaas, verse basilicum,dragon, peterselie en rozemarijn, 1 venkelknol, crema di balsamico Hulpmiddelen Ring Voorbereiding Ossenhaas[...]
Bron: smulweb.nlZie voor de juiste verhoudingen de BASISGEGEVENS ! - basisbeslag - olie/boter - ui - prei - champignons Vulling: - plakjes ossenhaas - bacon - paprika -[...]
Bron: smulweb.nl