Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Uitje, verse gember en knoflook fruiten. Kerriepoeder & kurkuma erbij. Gamba's op hoog vuur even bakken in dit kruidenmengsel. Chinese kool in reepjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl(Fles)Pompoen in stuken snijden en pitten verwijderen. Bij een flespompoen kan de schil gewoon meegegeten worden, indien goed geroosterd. In ovenschaal met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlZoete aardappel, verschillende wortelsoorten, ui. Bouillon & sinaasappelsap. Rozemarijn, paprika- en chilipoeder. Op smaak met peper & zout. Heerlijk[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlZwarte bonen (24 uur geweekt).Ui, wortel, bleekselderij, rode peper. Bouillon. Komijn, limoensap, peper & zout. Avocado, tomaat, lente-uitjes, tabasco.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPlakken aubergine. In bak met water met citroen & beetje zout (1/2 uur). Goed droogdeppen. Bloem, paprikapoeder, komijn, zout, peper. Losgeklopt ei.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlFlink stuk zalm, mooie filet (met huid). In twee delen, zodat het mooi op elkaar past. Zal afspoelen en deppen met keukenpapier. borrelglaasje wodka erover[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKippenbouilon, kokosmelk, limoenblad, geelwortel, verse gember, peper & zout. Op laatste moment de palmkool toevoegen. Bosui erover heen strooien. Palmkool[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl1 Aubergine in kleine blokjes. Bakken 6 min. Uitje en knoflook. Kaneel, peper & zout. Rundergehakt (400 gr) met 1 ei & 2 eetlepels bloem (volkoren of[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlLinzen met balsamico, tomaat, buffelmozzarella, nectarines & basilicum. Beetje (basilicum)olijfolie, peper & zout. Basilicumolijfolie van Foodelicous[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBaby spinazie. Bietje in blokjes met honing & azijn. Venkel in reepjes & citroensap erover sprenkelen. Blauwe kaas. Olijfolie. Peper & zout.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlCourgette in dunne plakken. Met kaasschaaf bijvoorbeeld. Olijfolie, basilicumblaadjes, citroensap, peper & zout. Met staafmixer. Mozzarella in stukjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBloemkoolroosjes (ongekookt). Papje maken van bloem met water (vrij dun). Hierdoor knoflook, peper, zout, gember, paprikapoeder & komijn. Roosjes door het[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlCourgette & wortel raspen. Geraspte Parmezaanse kaas. Verhouding 1/3 groenten tot 2/3 kaas. Goed mengen. Peper en zout. Op bakpapier plukjes van het[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlFlespompoen schillen en in plakken schaven. Kort blancheren. Bladerdeeg uitrollen. Insmeren met geitenkaas. Pompoen plakken erop leggen. Olijfolie eroverheen[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl3 courgettes in de lengte in plakken schaven. 500 gram ricotta, 3 eieren, peper, zout, tijm & oregano, beetje Parmezaanse kaas. Ingevette ovenschaal, laag[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDoperwten. Sjalotje of bosuitje. Knoflook. Groentebouillon. Verse munt. Staafmixer. Peper & zout. Garneren met lepel yoghurt en verse munt. Heerlijk met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlOven op 180C voor verwarmen. 2 eetlepels gemalen lijnzaad met 6 eetlepels warm water. 10 minuten weken. 2 kopjes amandelmeel, 1/2 theelepel komijn, snufje[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl