Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
Ingrediënten Porties : 4 100 g jonge spinazie 125 g bloem 450 ml halfvolle melk 1 ei flinke snuf geraspte nootmuskaat circa 1 el zonnebloemolie zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 grote bloemtortilla's, totaal circa 340 g 175 g taramasalata (Griekse saus met viskuit) 75 g waterkers ½ komkommer, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nl250 gram lichtgerookte forelfilet 4 eetlepels geschilde knolselderij, in blokjes of dunne reepjes 4 eetlepels mayonaise (liefst zelfgemaakt) 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 rijpe avocado`s * 1 citroen, geperst * 8 dl magere yoghurt * 1 sjalotje, gesnipperd * 1 (vlees)tomaat, gepeld, in blokjes *1 gele paprika,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 komkommer 1 eetl. wittewijnazijn zout en versgemalen peper 2 pakjes gerookte forelfilet 100 gr minder vet bieslook roomkaas 2 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen VOOR PANNENKOEK BESLAG: 140 g bloem 1 t bakpoeder 1/4 t zout 1 ei 125 ml melk 125 ml water 125 ml zonnebloemolie 7 ml citroensap verse takjes[...]
Bron: smulweb.nl250 g. Gerookte zalm 1 gedroogd norivel (wier), in 6 repen gesneden 100 g Roomkaas wasabipasta 10 g tuinkers Limoen in vieren gesneden, als garnituur[...]
Bron: smulweb.nlVers pizzadeeg voor 2 stuks, zelfgemaakt of uit de koeling van de supermarkt op zo`n rol vulling1: 150 gr salami, 3 bosuitjes, stukje blauwe kaas naar smaak,[...]
Bron: smulweb.nlVers pizzadeeg voor 2 stuks, zelfgemaakt of uit de koeling van de supermarkt op zo`n rol vulling1: 150 gr salami, 3 bosuitjes, stukje blauwe kaas naar smaak,[...]
Bron: smulweb.nlMichel van de Kroft van Restaurant 't Nonnetje* maakt gestoomde forel met grapefruit, hazelnoot en radijs, rauw gemarineerde venkel en lichte jus van venkel ...
Mijn hapjes zijn vaak een combi van zoet en hartig. Dat is me eigenlijk nog maar net opgevallen, toen ik eens mijn lijst met hapjes overliep. Zoet met kaas[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, gaat het hier NIET om een dessertje, maar wel om een aperitiefhapje. Met vanille? Jawel, meer nog met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoordelige BBQ met doe-het-zelf vlees-, vis- en/of groentenpakketjes. Wanneer het BBQ-weer is in Nederland is nogal moeilijk in te schatten. En om nu op een[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl