Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram groene asperges 6 plakken gerookte zalm 6 scholfilets (à 120 g) 2 el verse roomkaas 4 takjes dille 6 kerstomaten 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen klant en goede bekende vroeg naar de Misty Cove Sauvignon blanc. Helaas had mijn importeur deze net uit het assortiment gehaald en hij bood mij telefonisch[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlNa een flinke plens breken goudgele stralen voorzichtig door het wolkendek. Prettig voor de wandeling naar Grand Café Oude Post gevestigd in het voormalige[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comOm half 5 kreeg ik een sms-je "genoeg wijting en schar". Het dagje vissen op de Oosterschelde had een maaltje vis opgeleverd. Voor mij het teken om eens te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten: 4 schollen 2-3 el citroensap 1 el geraspte gemberwortel kappers 2 el bladpeterselie olijfolie 100 gr boter peper en zout Bereiding: Verwarm de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 draadjes saffraan, 2 rode paprika′s, 2 el olie, 2 el boter, 2 fijngesneden uien, 4 teentjes knoflook, fijngesneden, 3 vleestomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 draadjes saffraan, 2 rode paprika′s, 2 el olie, 2 el boter, 2 fijngesneden uien, 4 teentjes knoflook, fijngesneden, 3 vleestomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 schollen (ligt aan je eigen hoe groot/dik je ze zelf wil, ik neem meestal middelmaatje) 5 dl volle melk 100 gr bloem (gezeefd) (versgemalen)[...]
Bron: smulweb.nl