kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | zuurkool ovenschotel met fruit | bananenbrood broodbakmachine | recept citroentaart jamie oliver
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder brie

Gevonden 21 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vispannetje met tomaat

voor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]

Bron: smulweb.nl
Asperges met zeewolf op italiaanse wijze

Het is het aspergeseizoen, dus maar weer een recept met asperges. Vis en asperges is geen slechte combinatie en met wat italiaanse flair wordt het heerlijk. Ik[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl

Zon of regen

Vorig jaar maakte ik op een zonnige dag een visgerecht wat we aan de tuintafel konden eten. Toen ik het recept voor vissoep zag kreeg ik onmiddellijk dezelfde[...]

Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl
Zeewolffilet met een kruidenslaatje

Ingrediënten 500 g zeewolffilet 50 g mediterrane boter ((zie ah.nl/recepten), op kamertemperatuur) 6 knoflookstengels 2 eetlepels verse dille (in[...]

Bron: ah.nl
Mediterraan vispannetje

Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g) 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g) 500 g zeewolffilet (in grove[...]

Bron: ah.nl
Zalmspies met rucolasaus

Ingrediënten 600 g zalmfilet 9 plakken Coburger ham 75 rucola 50 g walnoten 125 ml zure room 1 el geraspte mierikswortel (potje) 1 el olijfolie zet alles[...]

Bron: ah.nl
Visrolletjes met broccoli

Ingrediënten 1 rode ui (in flinterdunne ringen) 4 zeewolffilets 75 g Parmaham (in plakjes) 1/2 potje tapenade van zongedroogde tomaten (a 140 g) 3[...]

Bron: ah.nl
Geroosterde fruits de mer

Ingrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse mosselen 200 g zeewolffilet 1½ citroen 250 g cherry trostomaten 5 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Visbouillonfondue met venkel

Ingrediënten ½ venkel 2 sjalotten (grofgehakt) 2 eetlepels olijfolie 300 ml droge witte wijn 2 potten visfond (a 380 ml) 2 takjes tijm 2[...]

Bron: ah.nl
I just Love Fish... en 5 (!) mosselrecepten

Vorige week was ik uitgenodigd voor een workshop met mosselen. Hoewel het mosselseizoen al even aan de gang is, zijn de mosselen nog steeds overal te[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Gebakken zeewolffilet met venkelpuree en[...]

Een stukje vis is altijd lekker. En vandaag opteren we voor de zeewolffilet!! Een mooie witte en stevige vis, die we zowel kunnen bakken in de pan als in de[...]

Bron: kokenmetmireille.blogspot.be
Even leek het lente

Het zonnetje scheen, de temperatuur best aangenaam voor de tijd van het jaar. Bij de makkelijke maaltijd van 24-Kitchen het recept voor een groene salade met[...]

Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl
Mediterraan vispannetje

voor 4 personen 2 eetlepels olijfolie; 1 pak Italiaanse roerbakgroentemix (400 g); 1 pak tomatenblokjes (met knoflook, 390 g); 500 g zeewolffilet, in grove[...]

Bron: smulweb.nl
Brochettes van zeewolf met salie en chorizo

voor 4 personen 600 g zeewolffilet * 10 dunne plakjes chorizo * 20 blaadjes verse salie * zout * olijfolie Voorbereiding Snijd de zeewolffilet in 24 stukjes.[...]

Bron: smulweb.nl
Mega\

voor 10 personen 500 g zeewolffilet 500 g zeeduivelfilet 10 Sint-Jakobsnootjes 10 sneetjes gerookt spek 10 tongscharfiletjes 10 filetjes van kleine zeebarbeel[...]

Bron: smulweb.nl
Cataplana

voor 4 personen 400 gr stevige witvis (zeeduivel of zeewolf) in stukken 20 mosselen 12 garnalen met kop en schaal 20 kokkels 1 ui in ringen 1 groene paprika[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy