Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stooflappen (rund) zout en versgemalen peper 4 el olie 2 grote uien, in halve ringen 1 laurierblad 2 kruidnagels 500 ml warme runderbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlKalkoen Madras Ik kijk regelmatig op de blog http://www.aziatische-ingredienten.nl/ en kwam daar deze curry tegen. Een makkelijke curry waar je volgens Robin[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVandaag hebben we pho gegeten, de eerste keer dat ik deze Vietnamese noedelsoep helemaal "from scratch" heb gemaakt. En hij is goed gelukt! Hier vertelde ik al[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlAnders dan de titel doet vermoeden, zit er in mince meat geen vlees meer. Sommige recepten gebruiken nog wel beef suet, wat vet in de buurt van de nieren is[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlZe zeggen wel dat p ho het nationale gerecht van Vietnam is. Het is bouillon op basis van kip of rund, gevuld met rijstnoedels (mihoen) en verse groenten en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen Een lendestuk van 1,2 kg, verdeeld in 4 stukken (diameter 6 cm, lengte 8 a 9 cm) en afzonderlijk opgebonden met keukentouw - 1 kg grof zeezout[...]
Bron: smulweb.nl( Nederlands? scrollen ↓↓) And here are they: to serve with the " Authentic Ethiopian Injera ". Some Ethiopian dishes to serve with the Injera ([...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen Kilo varkenslappen Blikje tomatenpuree Flesje bier (Leffe Bruin of Kasteelbier) 10 jeneverbessen 10 kruidnagels 2 laurierblaadjes 250 ml[...]
Bron: smulweb.nl. 1 korianderwortels of 1 theelepels korianderzaad . 1 eetlepel komijnzaad (djintan) . 12 kleine groene of gele peperties . ? theelepel kaneel . zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 2 runderlappen ( 1,5 kilo) eetlepel marne mosterd 4 theelepels speculaaskruiden 6 kruidnagels 10 ml azijn 20 ml ketjap manis 500 ml water 50[...]
Bron: smulweb.nl