Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Voor 6 personen: Snij 2 uien, 2 stengels bleekselderij, 1 rode paprika en 4 wortels in stukjes. Was 400 gram rode linzen. Doe een klontje boter in een pan en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet schijnt steeds vaker op de kaart van hippe restaurants te staan: varkenswangen. In de nieuwste Delicious staat dit recept en met de Lindenhoff om de hoek,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIrish stew ( stobhach in het Gaelic, de Ierse taal ) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlToen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHet is het pompoenseizoen en we zullen het geweten hebben. Overal kom je weer pompoenrecepten tegen. Pastarecepten met pompoen zijn eerder zeldzaam. In[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDeze saus heeft misschien een ietwat lange bereidingstijd, maar hij blijft zeker drie dagen goed in de koelkast en is ook heel goed in te vriezen. Zelf maak ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 4 personen: 600 g riblappen, op kamertemperatuur zout versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 300[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAls je er de bladen op naslaat en de kookprogramma's op televisie volgt, dan lijkt het net alsof alleen 'ingewikkeld en van ver' lekker is. Er zijn[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHet is guur weer vandaag en hoewel het zondag Pasen is en dus het lentegevoel moet overheersen, kun je deze taart best nog maken. Hij is lekker, voedzaam en[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlEr is een commercial van Unox waarin oma hutspot maakt en met nasikruiden in de weer is. Haar dochters denken dat ze een beetje in de war is en laten het maar[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMijn vader kwam vroeger vanwege zijn werk veel bij boerderijen. Zo rond de kerstdagen kreeg hij een joekel van een gans én een kalkoen. Dat was natuurlijk echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beLichtroze, geel, diep oranje, felroze: deze salade begon met de fantastisch gekleurde “oerbieten” van de Landwinkel op Nieuw Slagmaat . In[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 1 eetlepel extra vierge olijfolie 180 gr spekjes 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 theelepel gedroogde chilivlokken, of naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is een prachtige oranje en vegetarische soep, zacht van smaak, met een kleine bite door de gember. Wat je over houdt kan je prima invriezen. Wortelsoep met[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlWortelsoep met gember Ook tijdens vakantie's kan ik het niet laten om in de keuken te staan. Niet alleen als een noodzakelijk iets, maar ook gewoon omdat ik[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIn de winter is het altijd heerlijk om vlees te stoven: de avond vantevoren alvast bereiden en een paar uur opzetten zodat je na een werkdag weinig hoeft te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl