Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2640 recepten
Na het voorgerecht ( gerookte eendenfilet met mango ) en de soep ( witloofsoep met appel en grijze garnalen ) is dit het hoofdgerecht dat KookMakkelijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 24 12 verse kippenlevertjes, gehalveerd 1 theelepel zout 12 plakjes doorregen spek of pancetta, gehalveerd Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 1 grote ui (gesnipperd) 25 g boter 1 eetlepel milde kerriepoeder 4 kleine kipfilets 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 1 eetlepel plantaardige olie 60 gr ui, gesneden 180 gr broccoliroosjes 2 wortels, in zeer fijne reepjes 200 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bouillon (kruiden) 1 dl courgette 2 stuks hazelnoten 50 g knoflook 2 teentje kruiden (provencaalse) 2 tl olijfolie 2 el paprika (rood) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 g zuurkool 2 bosuitjes 3 eetlepels zure room 2 theelepels chilipoeder 1 theelepel karwijzaad 1 rode paprika Bereidingswijze Laat de[...]
Bron: smulweb.nlKlik hier voor het recept voor deze veganistische choco-coco mousse Dit is een origineel artikel voor de nieuwsbrief van VegaNuts . Eiwitten staan bekend als[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlIngrediënten 4 grote aardappels 1 schaal kip (spareribs (575 g)) 500 g gebroken sperziebonen 2 rode uien 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels roomkaas[...]
Bron: ah.nlIn de planning zat een aardappeltortilla met boerenkool. Ik had op de bewuste dag geen zin om naar onze moestuin te gaan om boerenkool te halen. Het had[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 kilo aardappelen, geschild 300 gr kipfilet, in blokjes 1 ui, fijngesneden 2 theelepels kerriepoeder 200 gr champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlVroeger, toen ik nog jonger en minder kooklustig was, kocht ik altijd appelmoes uit een pot. Dat was zo één van de oplossingen voor een snelle maaltijd. Wat[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beGoedenavond lezers! Ik moet jullie vertellen dat ik het haat als mijn eten één kleur heeft. Of nouja, vooral als mijn eten alleen geel is. Of oranje. Het is[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 250 g mihoen 500 g kipfilet 2 el zonnebloemolie 3 limoenen 4 el Japanse sojasaus 4 el zoete chilisaus 1 komkommer 300 g spinazie zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst (pak 400 g) 2 el olie 1 kipfilet ((ca. 190 g) in reepjes) 2 uien (in halve ringen) 1 Chinese kool (in smalle repen) 1 rode[...]
Bron: ah.nlVanmorgen enkele aubergines in plakken gesneden, met wat zeezout bestrooid (hoeft tegenwoordig eigenlijk niet meer maar ik doe het lekker toch ;-), en zo'n[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEen overheerlijke bami goreng, gemaakt met dunne Japanse Ramen noodles. Deze bami smaakt overigens ook heerlijk met de dikke Japanse Udon noodles. Ingrediënten[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen heerlijke curry of het echt thais is weet ik niet, maar lekker is hij zeker.. Ik grbuik kippendijen, want dat is nu eenmaal veel lekkerder maar als je[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlSpruitjes koken (kort), Verse aardappelpuree maken & vervolgens de spruitjes erdoorheen stampen. Chorizo in blokjes snijden en even in een koekenpan[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl1 el olijfolie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 2 prei, 1 el bloem, 300 ml bouillon, 1 el grove mosterd, 2 el crème fraiche, gepofte aardappels Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWelkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKarbonade met zoetzure paprika Gordon Ramsey: 'Het zal je verbazen hoe twee zulke simpele dingen zo goed smaken samen. De zoetzure paprika biedt de volle smaak[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl