Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
Ingrediënten Opbrengst: 2 - 4 servings 750 gr kipfilets, in stukjes van 2 cm gesneden 1 ui, gesneden 1 teentje knoflook, gesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht van Jamie Oliver is mij van de televisie bijgebleven. Ik had bij de Grote Verleiding, een biologische webwinkel, verschillende soorten knollen en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is de tweede keer dat ik meedoe aan de Foodblogswap. Bij deze maandelijkse swap maakt een groep foodbloggers van elkaar een recept en blogt hier dan over.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij gaan graag op vakantie! Dat wil zeggen een dag (liever nog een paar) doorbrengen in een andere (liefst zonnige) omgeving. Over een paar weken is het voor[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlKerrieschotel van Chan's massala We hadden groenten en vlees over, van de fondue van afgelopen zaterdag. Daar heb ik zondag een kerrieschotel van gemaakt. Die[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl3 x groentendips van: broccoli, tomaten en wortel Mijn taarten van de afgelopen weken waren behoorlijk calorierijk. Tijd dus voor een paar lichtere gerechtjes:[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen overheerlijke bami goreng, gemaakt met dunne Japanse Ramen noodles. Deze bami smaakt overigens ook heerlijk met de dikke Japanse Udon noodles. Ingrediënten[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePrei vind ik echt een hele lekkere groente. Ik koop er meestal als er ergens een leuke aanbieding is meteen een stuk of zes en vries die dan (ongekookt)[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVandaag de dag heb je heel veel verschillende soorten sla, botersla, rucola, lollo rosso, ijsbergsla, eikenbladsla. Zelf pluk ik in de zomer de sla uit mijn[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten: - 1 braadkip - 2 uien - 2 a 3 teentjes knoflook - 5 eetlepels olijfolie - een kwart bosje fijn gesneden koriander - een[...]
Bron: smulweb.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlTijdens onze ' 15 days in the Provence ', hebben wij héérlijk geurende kruiden gekocht op de vele lokale marktjes. Eén van mijn favorietjes is 'ras-el-hanout'.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be