chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | vistaart jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met peterselie

Gevonden 65 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vakantie-eten: Provençaalse kip met tomaat

Ook uit het Kamperen in Frankrijk boekje! Voor 2 personen: 3 tomaten in stukjes, doosje kastanjechampignons, 200 gram kipfilet, 1 el olijfolie, 1 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Paella met kip en gamba`s

voor 4 personen 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 300 g reuzengarnalen (zak 500 g diepvries), ontdooid 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]

Bron: smulweb.nl

Cassoulet by Brandt & Levie

voor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]

Bron: smulweb.nl
Heerlijke hamburgers: Quarterpounders met[...]

Hoi allemaal! Oh oh oh, ik heb weer echt een lekker receptje voor jullie:) Vanavond at le boyfriend bij me en hij houdt enorm van vlees. (Echt een man). Ik[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Et sote (Turks stoofgerecht met rundvlees en[...]

Et sote (letterlijk: gebraden vlees, 'sote' komt van het Franse 'sauté') is een heerlijk snel stoofgerechtje. Zeker nu we weer richting de herfst gaan komt dit[...]

Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl
Lam in bladerdeeg, ham, aardappelmousseline

De dagen beginnen nu echt wel serieus te lengen. Oef! Eindelijk. Het kan voor mij niet snel genoeg lente zijn. Oké, oké. Je hoort me niet klagen. We hebben[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Bak­ba­con met to­maat

*Ingrediënten 4 plakjes bakbacon (ca 60 g) 4 tomaten 1 citroen 2 sneetjes oud witbrood 2 takjes oregano 2 à 3 eetlepels kruidenolie peterselie-knoflook zout[...]

Bron: mijn-keuken.blogspot.nl
Food diary #2

Vandaag vond ik het weer eens tijd worden om een heuse food diary in elkaar te knutselen. Niet omdat wij nu per definitie zo spannend eten maar omdat ik dit[...]

Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.com
Hip en trendy - 40 jaar culinaire trends

Voorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kipgehaktballetjes met currysaus en rijst

Kleine Chef werd vorige week vijf en terwijl hij enthousiast zijn kadootjes uitpakte, hield Meneer de telefoon ernaast, want tot mijn verdriet zat ik een paar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Liesbeth: gourmet en heerlijk Frans brood

Gourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Hamburgers met verse munt

Dat velen van jullie van gehakt houden, bleek een aantal weken geleden wel op de Puur en Lekker Leven Facebook pagina . Ik postte daar gehaktballen en dat[...]

Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl
Stoofschotel met lamsvlees en aubergine

Deze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Spaanse vispan met linzen

Dit recept uit een Allerhande is echt een heel simpel gerecht om te maken. Behalve wat snijwerk komt er weinig kookkunst bij kijken, alles gaat in één pan en[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Gevulde champignons

Herfst één van de mooiste culinaire jaargetijden. Herfst is voor mij naast pompoen ook meteen paddestoelentijd! Wat maak je als ideaal herfst aperitiefhapje?[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy