Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Of te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr Penne (of andere pasta) 750 gr malse biefstuk (filet mignon) of ossenhaas 2 uien 250 gr champignons (bakje) 3
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 100 gr.Fricandeau,uien.champignons,kruidenmix vanpaprikapoeder shoarmakruiden en cayennepeper,chilisaus. Hulpmiddelen Koekepan of bakplaat.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Penne (of andere pasta) 750 gr malse biefstuk (filet mignon) of ossenhaas 2 uien 250 gr champignons (bakje) 3
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen De saus; -500 gram runderpoulet. -250 gram rundergehakt. -150 gram champignons. -2 dikke uien. -2 rode paprika`s. -1 gele paprika. -1 groene[...]
Bron: smulweb.nl2 uien 250 gram champignons 400 g gepelde en ontpitte tomaten (of blik) 2 knoflookteentjes, fijngesnipperd ½ rode, ½ groene en ½ gele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr.varkens of kipfilet. 250 gr.rundergehakt. 150 gr.champignons. 50 gr.chorizo worst. 2 .dikke uien. 3 teentjes knoflook. 3 kleuren[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 2 eetlepels arachide-of plantaardige olie 4 grote uien, gesneden 225 gr kipfilets, in stukken gesneden peper en zout 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 40 gr boter 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel geperste knoflook 400 gr champignons, in blokjes gesneden 1 kilo in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNadat ik mijn verhaal over de strijd met de kilo's op mijn blog had geplaatst, begonnen de vragen binnen te stromen. Blijkbaar is voor velen de term[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerriespruitjes. Heerlijk...spruitjes. deze versie van het kleine kooltje is erg lekker. Door het toevoegen van de prei en champignons weer iets heel anders.[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIk heb laatst iets heel erg lekkers gemaakt wat niet al te gezond is maar af en toe moet kunnen. Het is verse pasta met broccoli en een kip/room/pesto/tapenade[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlHet is alweer april en dus weer tijd voor de maandelijkse receptenruil. Ik mocht deze keer een recept uitkiezen van Oerspronkelijk . Ik wist het meteen, de[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl