Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ow, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlWij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOssenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGepocheerd-gestoofde kip.Weer eens wat anders en ook lekker. Ingrediënten 1 grote kip 2 eetlepels (knoflook) olijfolie 100 ml witte wijn of witte vermouth 2-3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 6 personen: 10 gram gedroogde porcini 2 sneetjes witbrood zonder korst 75 ml melk 1 ui, 1 stengel bleekselderij, 1 wortel, in hele kleine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIedereen mag schelpdieren voor eigen gebruik rapen, als het maar in de toegankelijke gebieden gebeurt. Rondom de Oosterschelde staan borden die de categorie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOssenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 8 personen Mosselen 2 kg, nederlandse garnalen 1 kilo ongepeld, halve kilo; gamba′s stuk of 6; langoustines stuk of 6; blik doperwten en blikje[...]
Bron: smulweb.nlTerug naar de jaren '70.... Vandaag gaan we terug in de tijd met deze retro-pasteitjes! Natuurlijk kun je een blik ragout opentrekken om de pasteibakjes te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl