Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten Porties : 2 500 gr blokjes runderstoofvlees 150 gr champignons, schoongemaakt en heel gehouden 4 plakken bacon, in reepjes gesneden ca. 12[...]
Bron: allrecipes.nlRecept uit de Delicious van maart 2012 Heerlijk vlees met donker bier, bleekselderij, knoflook, wortel, sjalotjes, bacon. Het wordt in de oven op 150 graden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comMet het oog op de komende winter en het druilerige herfstweer vandaag een recept voor een lekkere stevige maaltijd. Dit is een bewerkelijk recept, geschikt om[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frReview : Home Baked Donderdag, 13 November 2014 Voor de bakliefhebbers onder ons dit is een boek die je gewoon moet hebben waarom..... nou die vraag is snel[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlBij dit recept van Allerhande wordt friet geserveerd maar wij hebben het met hutspot gemaakt, prima combinatie. Ingredienten: 500 gram runderriblappen 2 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAls je naar buiten kijkt of buiten bent, lijkt het op de meeste dagen nog zomer. Maar de herfst is echt in aantocht, althans aan de kleuren van de bomen te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 3 personen Piedeeg 250g bloem 1el gedroogde oregano 100g boter 80ml water 0.5 ei 1mespuntje zout Vulling 3 grote aardappels 1 maiskolf 330ml bier 1l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g runderriblappen, op kamertemperatuur 2 el mosterd pittig 50 g boter 2 uien, in halve ringen 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 el bloem 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg Runderriblappen 250gr spekjes 4 grote uien 500 gr verse champignons blikje blokjes tomaat in tomatensaus 1 EL bruine basterdsuiker 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlThuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 2 el bloem 1000 g runderriblappen 2 uien 75 g boter 4 stengels bleekselderij 250 g winterpenen 2 tenen knoflook 330 ml bruin kasteelbier[...]
Bron: ah.nlIngrediënten voor de bodem: - 225 g bloem - mespunt zout - 115 g koude boter, in dobbelsteentjes - 165 ml crème fraîche Voor de vulling: - 225 g gerookte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen * 700 gr. mager rundvlees * 200 gr. runderlever * 150 gr. rundernier * 1 eetlepel reuzel * 2 grofgesneden uien * 1 takje tijm * 2 bladen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 El. Kook Olie 350 gr. Uien (in blokjes gesneden) 200 gr.Rode Paprika (in blokjes gesneden) 100 gr. Bleekselderij (in blokjes gesneden) 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comGereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g runderriblappen 2 el dijonmosterd 50 g boter 2 uien 2 tenen knoflook 1 el bloem 300 ml bruin bier ¼ rundvleesbouillontablet 100[...]
Bron: ah.nl