Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 154 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 kg. (witte) asperges, - 200 gr. gerookte kipfilet, - 2 sinaasappels, - 20 witte druiven (zonder pit) - 4 eetl. mayonaise, - 6 eetl. room[...]
Bron: smulweb.nlDit is mijn inzending voor het Food Blog Event mei 2010 Asperges Elk voorjaar staat bij mij thuis regelmatig een gerecht met asperges op het programma. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet is de tijd voor asperges. De lente is nog niet voorbij, dus het kan nog. Deze verrukkelijke groente kan je op vele wijze bereiden. Vandaag heb ik een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g bladerdeeg, ontdooid - 1 ei, losgeklopt - 2 el olijfolie - 100 g plakjes bacon of ontbijtspek - 100 g ricotta - 85 g mascarpone -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVrijdagmiddag togen wij naar Noordwijk aan Zee om een avond en de gehele volgende dag door te brengen in Hotel Zonne . Niet omdat we zo graag de bloemencorso[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen - 9 vellen voorgekookte lasagne - 50 gram boter - 1 blikje tomatenpuree - 50 gram bloem - 7,5 dl bouiloon - 25 gram boter - 250 gram gewassen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen De fondue: - kant en klaar pakje kaasfondue (klassiek/original). Makkelijk en lekker. - gehakte bieslook (2 theelepels) - 600 gram dungesneden[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr mager rundergehakt 2 volle eetlepels groene peperkorrels zout en peper ca. 150 ml slagroom 3 druppels tabasco klontje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 groene asperges, bijgesneden tot 15 cm 8 dunne plakjes (125 g) rauwe rosbief 4 bosuitjes, bijgesneden tot 15 cm 2 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 350 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie 280 gr gekookte, fijngesneden kip zout en zwarte peper naar smaak snufje knoflookzout,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 50 g donker brood zonder korst, in blokjes gesneden 2 el olijfolie, extra vergine 250 g groene asperges, in korte stukken[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com