Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 350 g mager lamsvlees zonder botten, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 ui, fijngesneden 30 gr bloem 1 kilo rundernek (of runderriblap als alternatief) 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote of 8 kleine kipkarbonades boter om te bestrijken zout en versgemalen peper 1/2 glas witte wijn voor de vulling: 50 g zongedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlDikke Sigi was de afgelopen weken op zondagochtend telkens te vinden in de Foodhallen. In de voormalige tramremise aan het Bellamyplein is Hal 3 ingericht met[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMijn zus vroeg een tijdje geleden om wat recepten die ze makkelijk kon maken als ze uit haar werk kwam. Ze wilde haar eetpatroon wat gaan veranderen en meer[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlNederland heeft boerenkoolstamppot, maar Engeland heeft het ook! Daar heet het Bubble and Squeak. En in Ierland eet men Colcannon of Champ. In Schotland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 9 1,2 kg ossenstaart, in stukken 2 wortels, geschrapt 1 ui, gehalveerd 2 kruidnagels 1 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 2 takjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Een lendestuk van 1,2 kg, verdeeld in 4 stukken (diameter 6 cm, lengte 8 a 9 cm) en afzonderlijk opgebonden met keukentouw - 1 kg grof zeezout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR DE BOUILLON: -1 1/2 l kippebouillon -2 wortelen -1 prei -1/4 selderijknol -peterselie VOOR DE TARTAARSAUS: -1 dl mayonaise -2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl