Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSnel klaar, weinig ingrediënten, supermakkelijk, maar vooral lekkerrrrrrrrrr! Eentje om te maken voor gasten dus. Pieterman is een smakelijke vis die smeekt om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten ½ ciabattabrood 2 kg mosselen 100 ml witte wijn 2 kleine uien (fijngesnipperd) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 laurierblad 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl. Allemaal een pannetje.....en kook of bak wat je zelf wilt eten... Dat is het leuke van gourmetten De tafel gezellig gedekt, Schaaltjes met allerlei soorten[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDit was niet echt een goede week. Vriendje zat in zijn heimat en dan heb ik minder zin om uitgebreid te koken. Vroeger vond ik dat niet zo erg maar nu ik[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be