Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten 3 teentjes knoflook 1 kleine ui 1 rode peper 3 vleestomaten 1 sneetje witbrood 3 takjes peterselie 1 dl olijfolie 75 g blanke amandelen 1[...]
Bron: ah.nl- Gekookte mosselen - Kookvocht mosselen - Azijn Hulpmiddelen - (mossel)pan - steelpan - lege potten met deksel Voorbereiding Mosselen koken in witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMosselen als tapa Gisteren at ik vissoep waarvoor ik een handvol mosselen nodig had. Met de rest van de mosselen maakte ik de mosselen zoals je die in Spanje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVeel zin in koken vandaag! Ik maak bladerdeeghapjes met pompoen en wortel en daarbij knolselderij-aardappelpuree, tomatensalsa en sperzieboontjes met[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlSoms moet je een goede reden bedenken om eens lekker uit te pakken. Een verse vis, lekkere wijn of een mooi stuk vlees, dat verdien je af en toe gewoon! Soms[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn landen rondom de Middellandse zee is escabeche een gebruikelijke methode om vis klaar te maken: in olie, kruiden en een beetje azijn. In Spanje maakte ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was weer tijd voor culinaire post. Van Westland Peppers kreeg ik bijvoorbeeld pimientos de padrón toegestuurd. Het zijn groene pepers, maar dan mild als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlzoeken naar het recept van snelle vissoep… Ken je dat: je hebt ooit een gerecht gegeten en ineens herinner je de smaak weer en ga je op zoek naar het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZaterdag hadden wij een leuk mosselfeestje. Maar had mij een beetje miskocht en hadden we natuurlijk teveel aan mosselen. Daarom heb ik ze dezelfde avond nog[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.be