Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 149 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 1 personen 4 gamba′s, gepeld en schoongemaakt ca. 125 gram ongekookte spaghetti 2 tenen knoflook, fijngesneden of geperst 3-4 zongedroogde tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 32 gamba's (darmkanaal verwijderen ) 8 tenen knoflook 10 eetlepels olijfolie verde 1 eetlepel dille 1 theelepel basilicum 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 grote ongepelde gamba?s 50 gr walnoten 4 el fijngehakte gladde peterselie 4 el fijngehakte verse basilicum 3 teentjes knoflook, gehakt 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sneetjes Stokbrood 4 plakjes Serranoham 4 plakjes Gerookte zalm 8 plakjes Hardgekookt ei 4 Gamba´s - Gekookt en gepeld 1 scheutje[...]
Bron: smulweb.nl· 12 gepelde gamba`s met staart · verse peterselie · 2 teentjes knoflook · 2 eetlepels olijfolie · 4 grote aardappels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 300 g reuzengarnalen (zak 500 g diepvries), ontdooid 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 ongekookte gamba`s 5 duimdikke witte asperges boter zout peper ca. 40 gram garneeramandelen Zalmkaviaar (klein potje) Bakje preischeuten of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 3 ganalen per persoon: 12 reuzengarnalen of gamba`s (het liefst vers, zoniet ontdooid uit de vriezer) 18 plakjes `lardo di Colonnata`[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rauwe gamba?s 4 roma tomaten 6 tenen verse knoflook 2 eetlepels fijngehakte verse peterselie ? eetlepel olijfolie 1 vers rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram ongekookte Gamba`s/Garnalen Olijfolie 5-6 tenen Knoflook Zout rood Pepertje (liefst gedroogd) fijngesnipperde Peterselie 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20-24 (ongepelde) rauwe tijgergamba`s als hoofdgerecht, 12 als tussengerecht 200 g zwarte olijven (taggiasche, niçoise of kalamata),[...]
Bron: smulweb.nl