Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
voor 4 personen *200 g broccoliroosjes *300 g wortelen, in plakjes gesneden *100 g sjalot *3 cl witte wijn *60 cl visfond *? koffielepel saffraan *16 verse[...]
Bron: smulweb.nlCrème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerlijk duurt het langst, vind ik. Ik vind dit een heel lekker bord, maar... ik zou opteren voor of de tomatade, of de tartiflette. De beide samen matchen niet[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp 16 juli is het nieuwe mosselseizoen weer begonnen. De dag er na werden de mosselen in de plaatselijke supermarkt tegen een gereduceerde prijs aangeboden.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlBenodigdheden: 4 kilo mosselen (reken namelijk ongeveer 1 kilo per persoon 2 uien 2 laurierblaadjes 2 in ringen gesneden preien peper uit de molen 1 in plakken[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlStel, je bent op vakantie en hebt op een stukje van circa 4 uur rijden viermaal in de file gestaan. Tijdens de derde file hebben jullie besloten om maar in de[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlCaponata is een Siciliaanse zoet-zure salade van Aubergine en Bleekselderij. Dikke heeft een uiterst bescheiden carrière in de keuken van het prachtige Caffè[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNa gister lekker uiteten te zijn geweest heb ik vandaag maar wat extra werk in het koken gestoken. Ik at voor het eerst mosselen. Ofja, ik heb het wel eens[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl