Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWinterbieten, zomerbieten Een lekkere salade in plaats van die winterse stoofschotels! Alleen de aardappels vragen wat kooktijd. In plaats van aardappels is[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit gerecht van Jamie Oliver is mij van de televisie bijgebleven. Ik had bij de Grote Verleiding, een biologische webwinkel, verschillende soorten knollen en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlTwee weken zijn er al voorbij van de vegan challenge. Twee weken die heel goed verlopen zijn. Niet moeilijk natuurlijk als je ziek bent en alleen maar yofu of[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beVeel lekkers en allemaal 100% plantaardig! chocolademousse (uit 500 vega gerechten, Deborah Gray) stoemp van aardappel/spinazie/witloof met seitangehakt wrap,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beBoerensoep à l'acienne, met pijnboompitten en sojaroom Laatst las ik in Trouw een recept van Rianne Buis geïnspireerd op het kookboek van Tara Duggan , Root to[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDe befaamde salade (of soep) 'fous-y-tout' (smijt alles er maar in) van Madame Françoise Rosière, mijn 'patronne' in de tijd dat ik - ik zal niet zeggen hoe[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlEr zijn van die dagen die zo rommelig verlopen dat je naderhand niet kunt navertellen wat je hebt gedaan - terwijl je, op de een of andere manier, toch de hele[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms is iets zo ontzettend lekker, dat je ’t gewoon moet delen. Ook al zit er verder geen bijzonder verhaal omheen, geen reis, geen gebeurtenis, alleen[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet is alweer april; Pasen is voorbij, en vandaag was het een supermooie dag met veel zon, maar wel erg koud! Vanmorgen was het -3 vertelde een collegaatje[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlAf en toe ben ik er dankbaar voor dat John ook kan koken, dat was deze week erg nodig. Ik raakte in e lappenmand en dan heb je soms wat hulp nodig. Deze week[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl