Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
We smelten de kazen ! De Sigi's zijn behoorlijk Kaas-minded. Sinds kort is de Truffelkaas niet aan te slepen. De oude Truffel uit Umbrië doet het goed bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHutspot anders uit de römertopf Mijn recept van hutspot anders is een vaak bezocht recept! Het gerecht van vandaag is een variatie hierop en gemaakt in de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk had dit recept gezien en het leek me erg lekker. Nu zat er mais in de groentetas, dus een perfecte kans om het uit te proberen. Ik moest wel dingen[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week heb ik mezelf de vraag gesteld; Wat maakt een gerecht Belgisch? Mijn vorige blog bericht was een Belgische kalkoen stoof. Dit recept is een Belgische[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlEnglish-language translation below Jaarlijks, eind augustus zijn de echtgenoot en 'yours truly' te vinden in West-Malling in Kent. Dit bij onze Engelse[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAppeltjes in de oven met Toffeesaus Oorspronkelijk is dit recept voor onder de grill. Maar het lijkt mij erg zwart worden als je het 3 kwartier onder een grill[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSchorseneren een winterse groente In mijn tuin en potten op het balkon zie ik alweer groene neuzen! De bloembollen komen eraan… Dat roept, ondanks de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorige week had ik de voorraadkast eens goed opgeruimd en vond daarin 3 blikjes ananas op siroop. Ooit gekocht voor ik suikervrij at en dan bewaard voor als ze[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKleine Chef werd vorige week vijf en terwijl hij enthousiast zijn kadootjes uitpakte, hield Meneer de telefoon ernaast, want tot mijn verdriet zat ik een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGa je naar Noorwegen? Wat fijn! Noorwegen is een geweldig land en ik heb wel een paar tips om Noorwegen in de vorm van boodschappen mee te nemen naar huis.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram kalkoenfilet 2 sjalotjes 200 gram kastanjechampignons 150 gram shii take 100 gram Ardense ham of magere ham, in reepjes 6 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. grote Garnalen (ongekookt) 150 gr. Bloem 2 dl Bier1 el. witte Wijnazijn 1 Eiwit Zout Olie om te bakken/frituren 4x Smult + 24-delige[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg Aberdeen Angus Sukade (heel of steaks) Olijfolie 10 sjalotjes 2 takjes thijm 10-12 peperkorrels 600 ml Guiness Beer (of Jopen Bier)[...]
Bron: smulweb.nlGereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je het weet, proef je het bier erin terug, maar anders is dit gewoon een kruidige en wat vochtige cake. Ik gebruikte maple syrup, maar dat is vrij duur, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl