Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 1 kg lamsvlees, in stukjes 2 tl paprikapoeder 1/4 tl komijnpoeder 1/2 tl gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 300 g couscous 150 g rozijnen 1 tl gemalen komijn 2 el fijngesneden verse koriander 1 el citroensap chilisaus naar wens snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g boter 2 el olijfolie, extra vergine 450 g hertenbout of -schouder, in blokjes van 4 cm gesneden 2 uien, circa 300 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 2 grote teentjes knoflook, geplet 350 g uien, in ringen gesneden 550 g lamsfilet, zonder vet en in blokjes van 5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de paprikaboter: 250 g hoeveboter 2 rode paprika`s 1 gele paprika 1 sjalot 1/2 rode chilipeper (naar smaak) 1/2 teentje look 1/2 citroen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gebruik nu eens geen gewone kerrie maar een Madras kerrie! Een "hete" kerrie uit India of de Caribbean. ± 600 gram West Indian[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Paneer: 3 liter melk 6 eetlepels citroensap (dit geeft meer paneer dan je nodig hebt, maar paneer is een kleine week houdbaar in de[...]
Bron: smulweb.nlEén of twee keer per jaar, word ik plotseling overvallen door een enorme trek in nasi goreng. Je weet wel: opgebakken rijst met groenten en vlees. Eventueel[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGisteravond gemaakt vol passie en de heerlijkste exotische geuren vulden onze huiskamer. Geluk!! Vanavond is de rendang nog lekkerder want de smaken hebben nu[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlOm met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit receptje is om de een of andere onverklaarbare reden heel lang bij mijn concepten blijven steken. Er waren altijd wel dringender recepten to blog . Maar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTja, en toen stond ik ineens aan het hoofd van twee flinke dozen zure appeltjes... Heerlijk, en geweldig om van alles mee te kunnen doen, maar je blijft even[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlNa een aantal dagen enthousiast koken ligt de groente-la van de koelkast vol met restjes Groenten. Dikke heeft een ongelooflijke hekel aan weggooien, dus heb[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl