Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Het is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comKruidige rode linzensoep Na een heerlijke zomervakantie waarin we regelmatig de barbecue gebruikten is het hier nu weer tijd om met werk en school te beginnen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 tl zeezout 1 tl limoensap 1/4 tl kurkumapoeder voor de saus: 500 g kippendijen zonder bot of kipfilet 2 el boter 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1. 3x winterwortel grof geraspt, blikje uitgelekte mais, bakje fijngeknipte bieslook, handje grof gehakte pinda`s, sap van halve citroen,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * Lams- of Runder gehakt (500 gram) * Aardappelpuree (1 zakje) * Champignons (1 bakje) * Ui (2 grote) * Champignonsoep (1 pakje) * Doperwten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg ontbeende kalfsborst 250 g kastanjechampignons 2 sneetjes wittebrood zonder korst 1 ui 75 g braadboter 1 theel. verse of 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nlIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Bladerdeeg 285 g Bloem 170 g koude Roomboter 130 g Roomkaas 3 el koud Water 1,5 el Azijn 1 tl Bakpoeder `n beetje Zout Rivierkreeftjes vulling[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 theelepel olijfolie 80 gr ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt (of naar smaak) 300 ml water 300 gr champignonragout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 300 gram bloem 1/2 theelepel zeezout 1/4 theelepel kaneelpoeder 1/4 theelepel nootmuskaatpoeder 100 gram plantaardig bakvet[...]
Bron: allrecipes.nlOm met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl