Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 fijngehakte ui 4 teentjes knoflook, geperst 2 tl gemalen verse gember 2 groene chilipepepers, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 kilo stukken kip, met bot, in grove stukken gesneden 400 gr gekookte linzen 240 ml yoghurt 400 gr basmati rijst 1 tomaat 6[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 kg kip (elk gedeelte van de kip voldoet) 1/3 blik tandoori pasta 6 kruidnagel 8 kardemom zaden (niet de peultjes) 5 zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1,6 kg mager runderlappen in grote blokjes gesneden 50 ml zonnebloemolie 2 uien, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 1+1/2 e masala 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 tl zeezout 1 tl limoensap 1/4 tl kurkumapoeder voor de saus: 500 g kippendijen zonder bot of kipfilet 2 el boter 50 g[...]
Bron: smulweb.nlGisteravond heb ik zo'n heerlijke maaltijd ontwikkeld!! Houd je van Pindasaus? Van Kokosmelk en Vis? Dan is dit een echte aanrader! Het is een verrukkelijk[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlZ o af en toe verwen ik de echtgenoot en mezelf eens met een stukje taart. Toen ik een tweetal maanden geleden een zakje mooie stoofperen meekreeg van bio[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat de boekingen voor onze B&B weer binnen komen, en de moestuin om aandacht vraagt. Minder tijd om te bloggen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIJs van viooltjes Een paar jaar geleden kampeerden wij een paar weken met onze tent in Italië aan het Lago Maggiore. We besloten een jaar later om onze[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben er nog niet aan toegekomen om serieus een plekje in de moestuin te reserveren voor rabarber. Ten eerste kreeg ik vroeger geen rabarber voorgezet en ben[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comEen gerecht van Angélique Schmeinck, meesterkok en Lady-Chef of the Year 1998. In 24Kitchen, waar ik trouwens zelden naar kijk, had zij de serie ‘Impress[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlNou, vooruit, omdat jullie ze zo lekker vinden, deze little boobies (sorry, ik noem ze zo omdat ik ze daarop vind lijken…). En omdat ze zo snel op gaan,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHeb jij wel eens gekookt met parelgort? Al eerder maakten wij dit lekkere ontbijtje met peer en kardemom met parelgort. Je kunt veel verschillende dingen maken[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nl