Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 150 g gedroogde witte bonen, ten minste 8 uur geweekt 1 el olijfolie, extra vergine 275 g varkensfilet, in blokjes van 2,5 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlAanleiding voor deze dish was een feestje bij mijn onderburen. De aanbouw van de serre was dan toch eindelijk afgerond en dat moest gevierd worden met een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 200-300 gram gehakt 4 teentjes knoflook 4 el olijfolie 3-4 uien 800 gr gezeefde tomaten (uit blik of vers, ontdaan van vel) 1 el tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200-300 gram gehakt 4 teentjes knoflook 4 el olijfolie 3-4 uien 800 gr gezeefde tomaten (uit blik of vers, ontdaan van vel) 1 el tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlAls je naar buiten kijkt of buiten bent, lijkt het op de meeste dagen nog zomer. Maar de herfst is echt in aantocht, althans aan de kleuren van de bomen te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOp het vlak van vlees dacht ik zowat alles al geproefd te hebben (op een paar exotische soorten zoals bv. krokodil na), maar dat was dus duidelijk verkeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn moeder maakt vaak sperziebonensoep, waarbij de ingrediënten kunnen wisselen. De basis bestaat uit sperziebonen, ui, knoflook en groentebouillon. De meest[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk heb deze 8 jaar terug al eens geplaatst, maar dat was voor in de pan. Sinds dit weekend heb ik een slowcooker en ik heb het recept dus aangepast voor de[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen Voor vier personen, voorbereiding: 20 minuten, Eerste bereiding meer dan 90 minuten. Vervolgbereiding ongeveer 30 minuten Ingrediënten:[...]
Bron: smulweb.nl