Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Zoals beloofd, deel ik vandaag het receptje dat ik altijd gebruik om pompoensoep te maken. Deze versie is trouwens geïnspireerd op een recept uit het kookboek[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comHmm, hoe laat ik dit nu appetijtelijk klinken? Ik kan me namelijk voorstellen dat de meeste van jullie niet bepaald warm lopen voor iets wat klinkt als een[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlVroeger was alles beter! Dat is natuurlijk niet zo… maar mensen zijn geneigd om vervelende zaken te vergeten. En de leuke dingen die ze hebben[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWeet je wat lekker is in een worteltaart? Garam masala. Het Indiase mengsel van onder andere kaneel, korianderpoeder, komijn, anijs, gember is kruidig en wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet is bijna kerst. Vroeger zou ik nu het liefste onder de dekens kruipen en wachten totdat de kerstdagen voorbij zijn, of sterker nog, gaan werken. Dan[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVoor Wakker Dier moesten wij voor dierendag een heerlijk vegetarisch menu bedenken en dit in een leuk thema: Indiaas. Een curry kon daarom natuurlijk niet[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze week wou ik eens een nieuwe raïta proberen met wortel, eens iets anders dan de traditionele komkommerraïta. Ingrediënten 2 wortels, geraspt 2 cm verse[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlHet pompoenseizoen loopt op zijn einde maar ik loop al eventjes rond met het idee voor dit recept dat ik persé nog dit seizoen wou uitproberen. De butternut[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze pannenkoekjes worden mals gemaakt met cottage cheese oftewel hüttenkase. Het is een kwestie van in elkaar roeren en bakken. Dan alleen nog een frisse en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu het offerfeest is geweest, hebben we weer een diepvries vol vlees. We hebben van het meeste vlees gehakt laten maken dus we kunnen weer volop aan de köfte[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlBulgur aşı (bulgur in een tomatensausje) is geloof ik niet een heel bekend gerecht uit de Turkse keuken: ik kon er op Google in ieder geval niet heel veel over[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDag allen! Vandaag is het meat free monday en als dinner maakte ik zelf kikkererwtenburgers. En omdat ik maar gewoon in m'n eentje at vandaag, had ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDit kleurige plaatje eindigde in samosa's, of pasteitjes, die ik maakte in mijn zoektocht naar wat meer vegetarische afwisseling. Spinazie is momenteel in het[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl