Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 86 recepten
Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlvoor 6 personen 250 gr gedroogde witte bonen (een grote pot/blik kan ook) dikke plak schouderham (2 cm) +/- 300 gr krabbetjes (varkensvlees met stukjes bot,[...]
Bron: smulweb.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlAls je net als ik niet zo dol op kool in zijn gekookte variant bent, dan is kool verwerken in een salade een uitkomst. Neem deze winterse salade bijvoorbeeld.[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDit is denk ik de kleurigste salade die ik ken. Elke keer weer als ik dit recept maak, is het mengen van de salade net schilderen: het feloranje van de wortel,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlNu het offerfeest is geweest, hebben we weer een diepvries vol vlees. We hebben van het meeste vlees gehakt laten maken dus we kunnen weer volop aan de köfte[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAllereerst wens ik jullie allemaal een goed en gezond tweeduizendveertien! En dan... Ach ja, januari. Louterend, mager, kaal en guur, ontnuchterend zelfs, weer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKruiden- en groentetuin van Liesbeth op poten Kruidentuin en Moestuin op poten Al heel veel jaren hebben wij verse kruiden in potten in de tuin In de volle[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEén van onze favorieten Vandaag een favoriet gerecht bij ons thuis. Favoriet bij mij omdat ik er bergen groenten en knoflook in verwerk en iedere keer een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerrieschotel van Chan's massala We hadden groenten en vlees over, van de fondue van afgelopen zaterdag. Daar heb ik zondag een kerrieschotel van gemaakt. Die[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGroene kool met spekjes, rode ui en karwij In de tas van het groentenabonnement zat vandaag een kleine groene kool. Ik wilde graag iets met karwijzaad maken.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlInmiddels zijn de meeste mensen wel bekend met risotto. In de supermarkt kun je de speciale rijst kopen die hiervoor nodig is. Zoals de soort 'arborio'. Andere[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRaapstelen horen bij de lente maar er is zeker ook een herfstteelt. Het is dan wat minder omdat er dan veel behoefte is aan koolsoorten, maar ze zijn er wel![...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl