Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlHet kan zijn dat allerlei puristen, Spanjegangers en betweters nu over mij heen vallen. Paella maak je niet in de oven, maar op open vuur. Noem het dan maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMosselen als tapa Gisteren at ik vissoep waarvoor ik een handvol mosselen nodig had. Met de rest van de mosselen maakte ik de mosselen zoals je die in Spanje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje, een keer paella maken. Maar ja, je hebt er zo veel voor nodig hè. Dan maak je het niet zo snel voor twee[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlPas terug van een aantal weken vakantie in Spanje, ben ik helemaal vol van wat het land aan heerlijk voedsel te bieden heeft. Zoveel smakelijker dan in[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlDeze paella maakte ik voor 6 personen. Je kunt er net zo veel of weinig extra ingredi ënten in doen als je wilt, als de basis maar goed is. En verder is de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Verschillende soorten vis, zoals witvis, inktvis, garnalen, schelpdieren 1 dl olijfolie 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook 700 gr. tomaten,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlzoeken naar het recept van snelle vissoep… Ken je dat: je hebt ooit een gerecht gegeten en ineens herinner je de smaak weer en ga je op zoek naar het[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe krabsoep is gemaakt van een bisque van strandkrabben uit de Oosterschelde maar dit recept kan ook net zo goed met een (kant en klare) gewone krab- of[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit is een recept van El Bulli's topchef Ferran Adria, uit het boek Thuis koken. Dit boek staat vol met eenvoudige recepten, uitgebreid beschreven met veel[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl-600-800 gram mosselen uit een pot - 4 tomaten - 150 gr ontbijtspek - zout, peper, paprikapoeder, gedroogde tijm en gedroogd basilicum - 3 eetlepels olie.[...]
Bron: smulweb.nl