Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
25 jaar terug in de tijd! Bij het eten van het recept van de dhal met rijst en salade van vandaag, werd ik ineens 25 jaar terug in de tijd geworpen! In[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOveral in Thailand kom je ze tegen; eetstalletjes. Bij eentje hiervan aten wij een soep met wontons. Midden op een drukke straat in Chinatown zaten wij te[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIk zal van te voren zeggen dat ik geen fan van Nasi, maar John wel en daardoor eten we het weleens. Deze keer heb ik geen pakje nasikruiden gebruikt, maar zelf[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlTypisch Amerikaans langzaam gegaarde varkensschouder met een lekkere barbecue saus. Varkensschouder is nauwelijks gebruikt stuk varkensvlees, terwijl het een[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk mis rijst. Eigenlijk eten we helemaal niet zo vaak rijst, maar nu ik het "niet mag", mis ik het ineens. Zul je toch altijd zien ☺. Op internet kwam ik[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.dePâté de Campagne noem ik het maar even, deze keer van gewoon varken en kip. Vermengd met een paar kippenlevertjes, om de doodeenvoudige reden, dat ik even geen[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl“Zoals alleen oma dat kan” – is de titel niet een beetje demotiverend? Je hoeft er haast niet aan te beginnen, want alleen oma kan het zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk heb geprobeerd om zoveel mogelijk E nummers uit mijn kastjes te krijgen, maar met de boullion vind ik dat nog erg lastig. Bouillonblokjes zijn ook zo[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIn Szechuan zag ik dit overal op de kaart staan, maar heb het daar nooit gegeten. Er zijn wel lekkerder dingen dan tofu. Maar opeens lees ik allemaal positieve[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSate Sate is van oorsprong een indonesisch of maleisisch gerecht. En bestaat uit 3 stukjes vlees op een stokje (of vis) de bekenste sate is wel saté babi (sate[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl