Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRegen, sneeuw en kou. Dit vraagt om troosteten, een ouderwets pruttelpotje. Dan heb je gelijk een reden om de hele middag lekker binnen te blijven. Het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHierzie, het eerste niet-zoete recept van deze blog! Het moest er eens van komen... Met deze temperaturen is het een ideaal opwarmertje. Waarschuwing! De[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be4-6 personen Bereidingstijd: 60 minuten Ingrediënten: 2 gele paprika’s 2 oranje paprika’s 2 rode paprika’s 2 sjalotten 1 teentje knoflook[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlKookwedstrijd Enkele weken geleden plaatste ik een kookwedstrijd. Vandaag het winnende gerecht van Ilaria Barella uit Dordrecht. Zij is van oorsprong[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBelofte maakt schuld. Niet alleen zoets op deze blog, maar ook hartige dinges. Verdraaid hartig zijn de duivelse scampi's uit de Libelle Lekker van vorige[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRunderbouillon 2 kg. Runderschenkel 350 gr. Ossenstaart 500 gr. Uien, fijngesneden 500 gr. Wortel, in plakjes gesneden 1 Steranijszaad 375 ml. Rode wijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlEindelijk kregen we vandaag de zon te zien. Een ideale dag dus om dit Zuiderse receptje te posten. Nu alleen nog de temperaturen een beetje (veel) naar omhoog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb in mijn prille carrière als blogster al heel veel mooie dingen meegemaakt. De ontvangst op de Smaakboot , een shift meedraaien in Luzine van Jeroen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRode ui dipsaus Een frisse koolhydraatarme dipsaus. Lekker voor bij de BBQ, maar ook heerlijk om stukjes komkommer, bleekselderij, wortel of paprika in te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlvoor 6 personen 1 stuk Ierse contrefilet/ lendenstuk met vetrand, op kamertemperatuur 400 g winterwortel 50 g verse roomkaas, op kamertemperatuur 1-2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlMorgen vertrekken we naar de Elzas en vandaag hebben we ons verblijf in Italië waardig afgesloten! In de loop van de ochtend zijn we met de auto de berg[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl