Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
Ingrediënten 2 el ghee ((zie tip) of olie) 2 tl verse gemberwortel (fijngehakt) ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 700 g[...]
Bron: ah.nl't is dan wel misschien nog geen lente buiten, maar dan toch al op ons bord. Daar zorgen de kleurrijke groentjes en de mangodressing voor. Dit is een SUPER[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept staat eigenlijk al ergens op dit blog, maar voor het kerstdiner heb ik het een beetje uitgebreid met mangopuree, cake, crumble en slagroom[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlZoals ik al aankondigde op Facebook kregen wij vandaag visite. Vrienden die we eigenlijk veel te weinig zien. Toch is het altijd als vanouds gezellig en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlVakantie in de Drôme Provençale De geur van gekneusde pepermunt in het warme gras en door de wind meegevoerde lavendel…. kortom vakantie in de Drôme[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTARTE TATIN Deze week een tarte tatin: heerlijk als toetje met een bolletje ijs voor het kerstdiner. Of met een toefje slagroom bij de koffie of thee. Een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMet een mand vol kruiden, perzikenchutney en salsa zette ik onlangs koers richting Gees, een dorpje in Midden-Drenthe waar ik meehielp met de voorbereiding[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 400 gr kabeljauwfilet 3 eetlepels Thaise zoete chilisaus 4 eetlepels arachideolie 2 eetlepels rijstazijn 2 eetlepels vissaus 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlMijn hapjes zijn vaak een combi van zoet en hartig. Dat is me eigenlijk nog maar net opgevallen, toen ik eens mijn lijst met hapjes overliep. Zoet met kaas[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls ik witlof koop, denk ik altijd aan mijn opa van vaders kant. Opa kwam regelmatig op zondag bij ons eten. Hij werkte op de tuinderij van mijn tante en daar[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMisschien heb je voor je kerst- of oudjaardiner helemaal niet zoveel tijd en/of zin om ùren in je keuken door te brengen? Misschien schuiven er ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMensen vragen mij wel eens of ik nog iets bijleer na 13 jaar Spermalie. Tuurlijk, elke week! Zo ook nu weer. Een warme sushi had ik nog niet gegeten en ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beFoie gras en zoet, da's een geslaagde combinatie. Denk maar aan de lolly's met chocolade van een tijdje terug. Of de foie gras sterren in combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoedenavond! Hoe gaat 't allen? Ik had vandaag een verrukkelijke dag; hij begon al goed met heerlijk slapen, rustig wakker worden bij een prachtige zonsopkomst[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties: 6 3 mango's, geschild en in blokjes gesneden 1 komkommer, geschild en in blokjes gesneden 2 chilipepers, zaden verwijderd en[...]
Bron: allrecipes.nl250 gr in blokjes gesneden ananas 250 gr in blokjes gesneden mango 1 kleine in kwart ringen gesneden rode ui 1/2 - 1 gesnipperd Spaans pepertje 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlNa het voorgerecht ( gerookte eendenfilet met mango ) en de soep ( witloofsoep met appel en grijze garnalen ) is dit het hoofdgerecht dat KookMakkelijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe scholen zijn weer begonnen. Door de ramen komen de laatste warme zonnestralen naar binnen. Nederland maakt zich op voor de herfst. De bladeren aan de bomen[...]
Bron: kleurrijketen.blogspot.nl