Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlPaella op het strand We zijn alle drie gek op onze eigen versie van paella. Dat is typisch zo’n mooi en flexibel gerecht waar niet veel vaste regels voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn een eerdere blog heb ik de vakantie op Ile de Ré al eens vermeld. Ik heb mij door het zout van Ile de Ré laten inspireren tot het recept van hangop met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn het blad Boodschappen vond ik dit recept voor een stoofschotel van vis en zeevruchten. Hoewel het een stoofschotel is, is het gerecht toch vrij snel kaar.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEr zijn vele recepten voor paella, deze is echt een favoriet van ons. De paella is simpel te maken en lekker gevuld met grote garnalen, mosselen en pittige[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSupertrots was ik toen ik de oven vanmiddag opendeed en mijn mooi gelukte moussaka zag. De bechamelsaus was heel goed gelukt en alles home-made, volgens het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVanmiddag lekker gekokkereld, een zonnige paprikasoep met bieslook en spaghetti met saffraan (prachtkwaliteit draadjes uit Afghanistan), biocourgettes,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGeïnspireerd door La Cuisine Française en door lunch met Kimmie bij Razmataz, maar dan op mijn eigen manier; mouclade! 4 personen voorgerecht of 2 personen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIk las op meerdere websites recepten met aardappel en kip en heb ook wat geprobeerd. Kipstoofpotje met aardappel 250 gram vastkokende aardappels in blokken[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMmm...eindelijk een lekkere Paella zonder vis. Want hoe graag ik vis ook lekker zou willen vinden....ik krijg het niet weg! Maar dit recept van Gordon was[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nl