Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlHazen en ganzen worden hier in de omgeving veelal als schadeveroorzakend wild bejaagd. Ganzenvlees is lekker behalve als de gans veel vlieguren heeft gemaakt.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBesteed een paar minuten aan het snijden van de kool en het vullen van de schaal. Ga dan 2 uur weg. Loop terug naar de keuken om de deksel van de schaal te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 flesje donker Belgisch bier 2 x 250 g (biologische) schouderkarbonade 500 g (biologische) riblappen 3 uien 1 teen knoflook 1 dunne[...]
Bron: ah.nlPannenkoeken. Makkelijk en lekker en welk kind vindt dit nu niet lekker als feest eten? En hoe handig ook als je ineens een stel kinderen te eten krijgt; er is[...]
Bron: marijebedaux.blogspot.nlVroeger gingen mijn ouders op zondag vaak naar Maaseik ( B ). Daar was het niet alleen erg gezellig, 's zomers op de terrassen en 's winters in de cafés, maar[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVorige week hadden we al kip in bokbier , nu hamlapjes. Ik vond de saus van deze lekkerder, maar verder gaat de voorkeur uit naar kip. Dus een volgende keer[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBij herfst (en winter) horen voor mij stoofschotels. Zo'n schotel die urenlang moet sudderen en heerlijke luchtjes door het huis verspreidt. Dit recept voldoet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlGereon van Gereon's keuken host dit keer het foodblogevent en heeft een leuk thema voor deze maand bedacht: maak een Gallo-Romeins gerecht, kies er een wijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAppeltjes in de oven met Toffeesaus Oorspronkelijk is dit recept voor onder de grill. Maar het lijkt mij erg zwart worden als je het 3 kwartier onder een grill[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLisette vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatie - studie - broodbakken - groententuintje - voeding Deze zaterdag zit ik met mijn zusje in een sushi[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMosselen met knoflooksaus? Een paar weken geleden maakte ik deze mosselen voor het eerst. Ik had een grote pan currymosselen met veel groenten in gedachten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls je écht niets meer in huis hebt... Dan heb ik hier een receptje voor je. Je hebt twee dingen nodig. Die moet je dan net wel in huis hebben. Maar, die heeft[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 8 personen 1 rol kruimeldeeg 2 peren 3 eieren 3 koffiel. boter 2 eetl. lichte room 4 à 6 eetl. lichtbruine suiker 1 eetl. vloeibare honing 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlAls afsluiter van het 3-gangendiner waarin gekookt werd met bier, koos de chef voor een granité van kriekbier. Lekker fris en zurig. Hierbij combineerde hij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZelf ben ik geen stoverij -liefhebber. Ik eet het wel, maar ik word er koud nog warm van. Af en toe moet ik mezelf verplichten om het voor te schotelen aan[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nl