Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel boter 1 kg verse champignons, in schijfjes 4 teentjes knoflook, fijngesneden 1 theelepel gedroogde basilicum 250 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 5 st. Vitapep 150 gr. Witte kool, gesneden 5 blad Basilicum, fijn gesneden 1 stengel Lente ui, in ringen 25 ml. Olijfolie Marinade: 50 ml.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 500 gram hacheevlees versgemalen peper 6 bosuitjes 3 vleestomaten 50 gram boter 2 el olijfolie 2 dl rode wijn 1 dl vleesbouillon (van tablet[...]
Bron: smulweb.nlIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen Schotse vriend van mij, Mitch, vroeg me eens een receptje te prepareren met mosselen en look. Dit receptje heb ik gespot op een Canadese blog. Zoals steeds[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOk, ik heb deze gehaktballen nu meerdere keren gemaakt en ze zijn echt ongelooflijk lekker! Voor de vleesliefhebber: deze balletjes zijn niet van echt te[...]
Bron: geweldig-gezond.blogspot.nlSoms heb je gewoon zin in een klassieker toch? Dit is puttanesca! De Italiaanse kruiden die bij deze pasta gebruikt worden wisselen nog wel eens, dus als je[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlNa dit recept bedacht en uitgeprobeerd te hebben kwam ik er achter dat het een goed gebruik is in de Siciliaanse cucina povera om broodkruim over je pasta te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlNog een hapje voor oudjaarsavond. Het was erg smakelijk. Mosselen in tomatensaus en gegratineerd 1 kilo mosselen 1 sjalot in dunne halve ringetjes 1 sjalot[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVorige week kregen mijn abonnees het wijnpakket passend bij de Delicious. Kerst 2013. Ik zal de inhoud verklappen om u op ideeën te brengen, misschien besluit[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlLekker recept van Jamie Oliver in de Delicious. van november 2011: Varkensinvoltini met tomatensaus . Je moet wèl van ansjovis houden... Ideaal om de zondag[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDe woorden die bij mij opkomen als ik aan Italiaans eten denk zijn 'smaakvol, sappig, troostrijk, verse kruiden en voedzaam'. De Delicious. van oktober staat[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAfgelopen donderdag 5 mei mocht ik een proefsessie bijwonen bij Restaurant Crème Crue in Rijswijk, waar Patrick Kelder (Patron cuisinier) prachtige gerechten[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl