Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl250 gram grote garnalen (gamba`s) 4 tenen knoflook 1 Spaanse peper 1 sinaasappel half glas witte wijn 5 cl. likeur 43 peterselie en / of koriander. schijfjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 120 gr snoekbaars 20 gr verse tonijn 1 gamba peterselie casino brood truffelpasta peper zout witte wijn/ curry saus lamsoren 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 500 gr mosselen, 6 gamba′s, 100 gr inktvisringen ongepaneerd, 500 gr visfilet zoals tilapia en zeeduivel of kabeljauw, 20 gr boter, 6 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gr ongekookte gamba′s, 1 half kopje olijfolie, 4 tenen knoflook, zout, 4 gedroogde rode pepertjes, en verse peterselie. 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba′s * 500 gram tomaten of 50 gram tomatenpuree * 1 lepel gehakte sjalot * 1 dl. cognac * 0,5 liter witte wijn (droog) * 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingredienten: 1 kg visfilet ( tarbot, tong, zeewolf of zeeduivel ) , 200 gr mosselen, 200 gr gamba′s gepeld, 1 ui, 2 st. bleekselderij[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 20 gamba′s * 500 gram tomaten of 50 gram tomatenpuree * 1 lepel gehakte sjalot * 1 dl. cognac * 0,5 liter witte wijn (droog) * 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlI dyllischer uitzicht op de Oosterschelde, dan daar op het prachtige terras van ’t Oliegeultje te Burghsluis, kan een mens zich niet wensen. Toen wij er[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlNa dit recept bedacht en uitgeprobeerd te hebben kwam ik er achter dat het een goed gebruik is in de Siciliaanse cucina povera om broodkruim over je pasta te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 middelgrote, gepelde gamba's (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3 lenteuitjes (50 g) ½ teentje knoflook 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20-24 (ongepelde) rauwe tijgergamba`s als hoofdgerecht, 12 als tussengerecht 200 g zwarte olijven (taggiasche, niçoise of kalamata),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 16 enkele scholfilets(= het visvlees van 4 hele schollen) zonder vel, 1 eiwit, 16 gekookte gamba′s gepeld, 1-2 dl visbouillon (van[...]
Bron: smulweb.nl