Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 90 recepten
Bij de molen (b.v. in Dommelen) herbes meel halen. (of mix zelf wat herbes de provence door het meel), olijven (zwart), 3 teentjes knoflook. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlHelaas nog steeds ziek! Er wordt weinig spannends gekookt, áls er al wordt gekookt. Je moet nog goed oppassen ook met wat je eet, want als je daarna ziek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 2 kg mosselen 4 struiken witloof 2 flessen witbier curry Bereidingswijze Voorbereiding: 20 min › Bereiding: 15 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1kg mosselen 2 teentjes knoflook 1/2 theelepel zout 1/4 blok knorr vis 2 eetlepels olijf olie 1 eetlepel zonnebloem olie 16 eetlepels water 8[...]
Bron: smulweb.nl- Gekookte mosselen - Kookvocht mosselen - Azijn Hulpmiddelen - (mossel)pan - steelpan - lege potten met deksel Voorbereiding Mosselen koken in witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 kg mosselen p.p. 1 stengel bleekselderij (in ringen) 2 el verse gember (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 1
Bron: smulweb.nl500 gram witvisfilet, 5 middelgrote aardappelen, 2 tomaten, 3 rode uien, 1 el boter, 400 ml visbouillon, 1 tl gember, 10 gedroogde abrikozen, 100 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 15 augustus Voor 4 personen: 1 prei, 1 klein bosje bladselderij, 4 teentjes knoflook, 2 el olie, 50 gr. ontbijtspekblokjes, 3 dl witte wijn, 4 kg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOns mam zit tot over haar oren in de rotzooi. Volgens de door haar gestelde normen dan. Want als controlfreak zijnde, is ieder stofje dat om haar heen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 1 kilo verse zwarte mosselen, volledig schoongemaakt 200 gr zoete aardappel, geschild en fijngesneden 50 gr peultjes 1/2 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlAangezien ik dol ben op alles wat in het water leeft en er nergens in Nederland zoveel aanvoer is van al die zilte zaligheden dan in Zeeland, heb ik er 35 jaar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLunch ideeën: voor 'Gokkers' De lunch is een vaak een belangrijk onderdeel van je dag, zeker als je werkt. Nu ben ik gezegend met het feit dat ik niet hoef te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl