Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 12 volkoren pita's 110 ml olijfolie 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper 1 theelepel knoflookzout 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 teentje knoflook, zeer fijngesneden 1 citroen, geperst 1 eetlepel verse kruiden, zoals peterselie, kervel, dragon of mint[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 12 oesters, 2 dl. champagne,12 pitloze druiven, 20 gr. koude boter,(versgemalen peper) 1 takje kervel. Handig voor in de keuken! De Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk kan er niet aan weerstaan en al helemaal niet met de eindejaarsperiode in zicht: ik moet ALLE kookmagazines hebben. Zalig vind ik het om de menusuggesties[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVerrassend. Speciaal. Dat is op z'n minst wat van deze combinatie kan gezegd worden. Bij foie gras verwacht je zoete dinges: uienkonfijt, vijgenconfituur,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten (4 personen) 2 maal 2 zalmfilets 50 gr koude boter 1 sjalotje 4 eetlepels kervel (blikje) 1/2 pot visfond (a 380 ml) 2 eetlepels limoensap 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlKritharaki heet deze Griekse pasta in de vorm van grote rijstkorrels. Tot nu toe kende ik het alleen als bijgerecht bij een Griekse maaltijd; van die rode[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlKip met blauwe kaassaus en sherry Was heel lekker. Mag ook wel want dit recept om thuis te maken is van topkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet moestuinplan is af. De kruidentuin krijgt een kleine uitbreiding van het assortiment met bonenkruid, komkommerkruid (Bernagie) en citroentijm. De[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHeb ik weer. Ga ik nieuwe recepten bedenken, kom ik groentegewijs niet verder dan bietjes, bieten, biet. Want jaaa, er zijn weer verse bietjes! Afijn, de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlGroen is de kleur van het voorjaar! Ook op tafel doet deze kleur het uitstekend want in al die groene voorjaars groenten zitten veel vitamines, mineralen en[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlOnlangs was ik bij een lieve vriendin in Gent op bezoek. Nu kun je je waarschijnlijk voorstellen dat ik altijd graag een bezoek breng aan een supermarkt als ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlRemoulade Celeri, in Frankrijk ligt het vaak bij de slager of de traiteur in de vitrine. Keurig julienne gesneden met een mayonaiseachtig sausje. Als je geluk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl