Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
100 gram bloem 100 gram margarine 100 gram geraspte kaas oregano,komijne zaad,sesam zaad Voorbereiding Verwarm de oven op 180 graden leg bakpapier op de plaat[...]
Bron: smulweb.nl't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beStifado is een heerlijk Grieks gerecht en verrassend eenvoudig te maken. Je braadt het vlees aan vervolgens de je alle ingredienten in een ovenschaal of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSpinazie eens helemaal anders klaargemaakt! Een snel klare soep en de krokante aardappelblokjes maken het helemaal af. Ingrediënten 1 kg verse spinazie of 600[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEen snelle en kruidige witte kool bereiding. Eens iets anders dan de traditionele Belgische 'witte kool in witte saus'. Lekker met een pittige paneer schotel[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik in een uitgebreide blog het maken van een moederdeeg en het bakken van een desembrood beschreven. Daarbij heb ik veel houvast en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen lepel, een lepel, mijn koninkrijk voor een lepel! Zoals Shakespeare om een paard riep, zo zat ik dinsdag om een lepel te roepen... om deze saus uit te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 2 el ghee ((zie tip) of olie) 2 tl verse gemberwortel (fijngehakt) ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 700 g[...]
Bron: ah.nlTarhana çorbası (Turkse tarhanasoep) in in Turkije één van de meest bekende en geliefde soepen. Iedereen lust het en het komt ook vaak op tafel. Tijdens de[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIn de categorie: Don't try this at home; de pantosti! Ik wilde iets lekkers lunchen vandaag en had nog lekker brood en komijnekaas in huis. Omdat ik in een[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet was gisteren zo’n dag die niet wilde. Niet vooruit. Niet achteruit. En al helemaal niet vrolijk in de pas. Zo’n dag die je over zou willen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten: - 1 ui - 2 teentjes knoflook - 250 g rundergehakt - 1 tl komijnzaad - 1 tl chilipoeder - 2 el tomatenpuree - 250 g kidneybonen - 250 g zwarte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 1000-1200 gram Iberico Racks 2 eetlepels zout 2 eetlepels suiker 2 eetlepels gemalen komijn 2 eetlepels chilipoeder 2 eetlepel verse, gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen De saus; -500 gram runderpoulet. -250 gram rundergehakt. -150 gram champignons. -2 dikke uien. -2 rode paprika`s. -1 gele paprika. -1 groene[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: 8 sjalotjes (of 3 uien , gesnipperd) 1 kleine rode spaanse peper 1 groene paprika 100 gr. diepvriesdoperwten 1 theelepel knoflookpasta (of 1[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl